ZTSO heyeti incelemelerde bulunmak üzere Samsun’a gitti

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özkan, Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya ve Zonguldak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necmi Çelik´ten oluşan heyet Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK ) tarafından sağlanan IPARD destekleri ile ilgili görüşmeler yapmak ve Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili yerinde incelemelerde bulunmak amacıyla Samsun´a gitti.

ZTSO heyeti incelemelerde bulunmak üzere Samsun’a gitti
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özkan, Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya ve Zonguldak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necmi Çelikten oluşan heyet Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK ) tarafından sağlanan IPARD destekleri ile ilgili görüşmeler yapmak ve Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili yerinde incelemelerde bulunmak amacıyla Samsuna gitti. 
TKDK Samsun İl Koordinatörü Dr. Bülent Turanı ziyaret eden heyet Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİ OSB) olarak düşünülen bölgede incelemelerde bulunarak, Samsunda yürütülen çalışmanın Zonguldak ili için model olması konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Daha sonra Bafra Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden heyet Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar , Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Sekreter Talip Şahin ve Bafra OSB Müdürü Mustafa Reis tarafından karşılandı. Ziyarette Bafra bölgesinde kurulması planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin detayları ve ortak yapılabilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2016, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER