KORONA VİRÜSÜ TÜRKİYE VAKA VE ÖLÜ SAYISI NEDİR, BUGÜN KAÇ OLDU? 20 NİSAN 2020

Son Dakika Haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'deki son coronavirüs vaka ve vefat sayısını açıkladı. Bakan Koca'nın Twitter'dan son paylaşıma göre 20 Nisan tarihinde toplam 4674 yeni vaka tespit edildi, 123 kişi ise hayatını kaybetti.

KORONA VİRÜSÜ TÜRKİYE VAKA VE ÖLÜ SAYISI NEDİR, BUGÜN KAÇ OLDU? 20 NİSAN 2020

Son Dakika Haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'deki son coronavirüs vaka ve vefat sayısını açıkladı. Bakan Koca'nın Twitter'dan duyurduğu paylaşıma göre Türkiye'de bugün 4674 yeni vaka tespit edildi, 123 kişi ise hayatını kaybetti.

"TEDBİRLERE GÖSTERDİĞİMİZ ÖZEN MEYVELERİNİ VERİYOR"

Bakan Koca, dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tedbirlere gösterdiğimiz özen meyvelerini veriyor. Biz günlük test imkanlarını artırırken, sorumlu davranışlarınız da yeni vaka sayılarını azaltacak. Sağlık ordumuza ve sağlık sistemimizin gücüne güvenin. Tedbiri elden bırakmayın." ifadesini kullandı.

"KENDİ ALGORİTMAMIZI OLUŞTURARAK ERKEN İLAÇ TEDAVİSİ İLE BAŞARI ALDIK"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 3 gün önce gerçekleşen Bilim Kurulu Toplantısında Türkiye'nin ilaç tedavisi sayesinde başarı elde ettiğini söylemişti. Bakan Koca, "Kendi tedavi algoritmamızı oluşturarak vakalara erkenden ilaç tedavisine başladık. Sosyal güvencesine bakmadan vakalarımızda tüm hastalarımıza bu işlemleri uyguladık. Erken başlanan tedavinin etkisini somut olarak gördük." ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK; AJANSLAR

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2020, 20:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER