'1 Mayıs şenlik havasında geçsin'

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutladı.

'1 Mayıs şenlik havasında geçsin'

Ülkenin ve Zonguldakın refah düzeyinin yükselmesinde önemli rol oynayan tüm çalışanların emek ve dayanışma günü olan 1 Mayısın provokasyonlardan uzak şenlik havasında kutlanmasını dileyen AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun Sendikalara büyük görev düştüğünü söyledi.

1 Mayıs emek ve dayanışma günü nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Ülkemizin ve ilimizin büyümesi, istikrar içinde gelişmesi, refah seviyesinin yükselmesi ve hedeflere ulaşması sürecinde önemli bir rol oynayan, sorumluluk yüklenen işçi ve emekçi kardeşlerimizin emek ve dayanışma gününü kutluyorum.

İşçi ve emekçilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve haklarına sahip çıkılması devletimizin ve hükümetimizin öncelikli konuları arasında yer almış ve bu doğrultuda İktidarımız tarafından 2009 yılında 1 Mayıs emek ve dayanışma günü olarak resmi tatil ilan edilmiştir.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de, işçi ve emekçiler tarafından, birlik ve dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs, tüm çalışanlarımızın sorunlarının dile getirilmesine, çözümlere ilişkin görüşlerin tartışılmasına vesile olmaktadır. Devletimizin ve hükümetimizin, çalışanlarımız, sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle işbirliği içinde yürüttüğü çalışmalar ülkemizin refah düzeyi yüksek daha parlak bir geleceğe yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır.

Emekleri ve alın terleriyle ülkemizin refah düzeyinin yükselmesinde büyük pay sahibi olan çalışanlarımızın, üretimden gelen güçlerini kullanarak haklarını ararken, tüm toplumun desteğini almaya, birlik ve beraberlik içinde sürdürülecek çalışmalara öncülük etmeye de özen göstereceklerine inanıyorum.
 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününün, provokasyonlardan uzak bir şenlik havasında geçmesini, gerçekleştirilecek etkinliklerin barışın, kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diliyorum.
Bu anlayışla, işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2017, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER