2 Kişinin Yaralandığı Trafik Kazası Güvenlik Kamerasında

2 Kişinin Yaralandığı Trafik Kazası Güvenlik Kamerasında

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 2 kişinin yaralanmasına neden olan trafik kazasının kamera görüntülerinden otomobilin ana yoldan yan yola girmek üzere olduğun sırada, aynı istikamette seyir eden ve sollama yapan motosiklete çarptığı görüldü.

İlçeye bağlı Süleymanbeyler Köyü Subaşı mevkisinde, otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü ile motosiklette bulunan diğer şahsın da ağır yaralanması sonucu yaşanan kazanın, ‘yan yola giriş sırasında meydana geldiği belirlendi.

Kaza bölgesindeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan kaza anında, sürücüsü belirlenemeyen otomobilinin, ana yoldan yan yola girmek üzere olduğun sırada, aynı istikamette seyir eden ve sollama yapan motosiklete çarptığı görülüyor.

İfadesi alınmak üzere Jandarma merkezine götürülen otomobil sürücüsünün ifadesinde, aynı istikamette seyir ettikleri sırada, motosikletin kendi aracını sollamak üzere sola çıktığını, ancak karşı yönden gelen aracı fark etmesi üzerine sağa kaçmak isterken otomobiline çarptığı iddia edilmişti.

Jandarma, kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER