2022 KİLİMLİ İÇİN ÇOK GÜZEL OLACAK!

2022 KİLİMLİ İÇİN ÇOK GÜZEL OLACAK!

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, "2022 yılı İnşallah Kilimli ilçesi açısından da çok önemli çok güzel olacak. Bunu şimdiden söylemek istiyorum. Temellerini atacağımız ve tamamlanan projelerimizin açılışını gerçekleştireceğimiz bir yıl olacak"dedi.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun 15.Karayolları Bölge Müdürü Yüksel Oğuzhan'ın Kilimli ziyaretini değerlendirdi.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Karayollatı Kastamonu 15 Bölge Müdürü ilçemizi ziyarete geldi. Şu anda sahil yolumuz tamamlanmak üzere. Tabii ki burada çok büyük bir trafik yoğunluğu oluşacak. O yüzden Kilimli meydanımızda yeni tamamlanan kaymakamlık binası bölgemizde bir trafik sorunu yaşanmakta ve burada büyük bir kavşak yapacağız. Şu anda çalışmalar devam ediyor. Hem Deniz caddesine, hem de sahil yoluna bağlanan ve de Atatürk caddesi'ne ilerleyen yolda trafiğin daha rahat bir şekilde işleyebilmesi yayalarımızın ve araç sürücüleri mizin burada daha rahat ulaşamamanın sağlayabilmek için büyük bir kavşak projesi talebimiz vardı. Karayolları bölge Müdürlüğü proje aşamasında bize yardımcı oldu, eksilerini, artılarını burada görüştük İnşallah önümüzdeki günlerde hemen bunun çalışmasını başlatıp burada meydan ortasında bulunan birkaç kafe vardı onları yerinden kaldırıp trafiğin çok daha rahat sağlanabileceği bir kavşak çalışması yapacağız ve asfaltlama çalışmasını gerçekleştireceğiz"dedi  Belediye Başkanı Kamil Altun Ayrıca, "sahil Yolunun açılışına Cumhurbaşkanımızın geleceği konusunda bir netlik yok ve gelmesi için taleplerimizi iletiyoruz"dedi.

2022 KİLİMLİ İÇİN ÇOK GÜZEL OLACAK

2022 yılının Kilimli için çok güzel olacağını ifade eden Belediye Başkanı Kamil Altun, "2021 yılı gerçekten ülkemiz ve Dünya için pandemi nedeniyle maalesef çok zor geçti. Ben İnşallah 2022 yılında dünyanın ülkemizin bu pandemi döneminden kurtulacağını ümit ediyorum ve 2022 yılı İnşallah Kilimli ilçesi açısından da çok önemli çok güzel olacak. Bunu şimdiden söylemek istiyorum. temellerini açacağımız, tamamlanan projelerin açılışını gerçekleştireceğimiz bir yıl olacak  Ben öncelikle tüm Kilimli halkının tüm ülke halkının yeni yılını kutlar mutluluk sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum"dedi.

 

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER