23 NİSAN KUTLAMA PROGRAMI!

23 NİSAN KUTLAMA PROGRAMI!

Karadeniz Ereğli’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı belli oldu. 23 Nisan 2022 Cumartesi günü Çelenk sunma ve kutlama programı şeklinde iki etkinlik gerçekleştirilecek.

Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamaya göre,  kutlama programı ile ilgili düzenlenecek ilk törende saat 09.30’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunulacak.  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çelenginin sunulması sonrasında saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı söylenecek. Ardından Karadeniz Ereğli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Spor Salonu’ndaki kutlama programına geçilecek.

 Kutlama programı saat 10.00’da Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu tarafından gerçekleştirilecek. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından, Minikler Selamlama Korosu ve Ereğli Çocukları Video Gösterimi gerçekleştirilecek.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalarının ardından “Renkli Çocuklar” adlı Potpuri  Dans ve Ritm Gösterisi gerçekleştirilecek, şiir ve kompozisyonların okunacak. Salon programı  “Aç Kanatlarını Çocuk” adlı müzikli gösteriyle sona erecek.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER