3 BİN ÇÖP KONTEYNIRI DEZENFEKTE EDİLİYOR

3 BİN ÇÖP KONTEYNIRI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Karadeniz Ereğli Belediyesi, 6 gün süreyle etkili olan yoğun kar yağışından sonra kentteki 3 bin çöp konteynırını dezenfekte ediyor. Başkan Halil Posbıyık’ın talimatıyla ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirilmek üzere 200 yeni çöp konteynırı alındı.

Karadeniz Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yoğun kar yağışının ardından kentteki 3 bin çöp konteynırını dezenfekte ediyor.

Temizlik İşleri Müdürü Sezgin Okumuş,  59 cadde ve bulvar, 348 sokak ve mesire alanları ile diğer açık alanlardaki 3 bin çöp konteynırını ilaçlı suyla yıkayıp dezenfekte ettiklerini söyledi. Okumuş; “Yıkama aracımızla bazı çöp konteynırlarını sahada yıkıyoruz, bazı çöp konteynırlarını da şantiyeye getirerek dezenfekte ediyoruz. Yoğun bir kar yağışı dönemi yaşadık. Oluşabilecek kötü kokunun önüne geçmek ve daha sağlıklı bir ortam için çöp konteynırlarımızı dezenfekte ediyoruz” dedi.

200 YENİ ÇÖP KONTEYNIRI ALINDI

Başkan Halil Posbıyık’ın talimatıyla ihtiyaç duyulan yerler için 200 yeni konteynır aldıklarını belirten Okumuş; “Bu çalışmayı yaparken bir yandan da eksiklikleri gideriyoruz. Arızalı konteynırları şantiyemizde tamir etmeye çalışıyoruz. İhtiyaç duyulan yerler için Başkanımız Halil Posbıyık’ın talimatıyla 200 yeni konteynır aldık ve yerlerine koymaya başladık” diye konuştu.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri diğer yandan günlük 110 ton katı atığı tasfiye etmek için yoğun bir mesai harcıyor.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER