3 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÇAKMAKLA OYNARKEN AMCASININ ARACINI YAKTI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 3 yaşındaki bir çocuk çakmakla oynarken amcasına ait park halindeki aracı yaktı.

3 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÇAKMAKLA OYNARKEN AMCASININ ARACINI YAKTI
gundemeregli.com- Kdz. Ereğli ilçesinde park halindeki araçta çıkan yangın mahallede paniğe neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, saat 17.50 sıralarında Akarca Mahallesi Kasaplar Sokak mevkisinde Y.K. (3) isimli çocuk amcası Nazik Kanyılmaz’a ait 54 PE 465 plakalı otomobilin içinde çakmakla oynarken yangın çıktı. Çıkan yangın sonrası çevredekiler ilk önce aracın içerisindeki çocuğu dışarı çıkartarak yangını kendi çabaları ile söndürmeye çalıştılar. Alevlerin bir anda sardığı araçtaki yangın mahalle sakinleri tarafından söndürülemeyince itfaiyeye haber verildi.
Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye aracın yandığı sokağın dar olması nedeniyle yangın yerine ulaşamadı. İtfaiye ekipleri yangın hortumları aracın yanına kadar çekerek, yangına müdahale etmeye çalıştılar. Ancak bu sırada itfaiye hortumu bağlantı yerinden çıktı ve yangına müdahalede bulunulamadı. İtfaiye ekipleri, hortumları yeniden birbirine eklemesi sonrası araçta çıkan yangına müdahale de bulunabildiler. Yangın kısa sürede kontrol altına alınıp tamamen söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri tüplü olan araçta patlama riskine karşı önlem aldılar.
Çakmakla oynarken amcasına ait aracı yakan 3 yaşındaki Y.K. ise çevredekilerin yangının nasıl çıktığını sormaları üzerine ağlamaya başladı.
Büyük korku ve panik yaşan mahalle sakinleri ise yangının söndürülmesinin ardından rahat bir nefes aldı.
Polis ekipleri çıkan yangınla ilgili soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2013, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER