5 BİN KİŞİ İSTİHDAM EDECEĞİZ

5 BİN KİŞİ İSTİHDAM EDECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel  Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, ‘Zonguldak'ımıza da Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi işsizlik hat safhada ama alacağımız buradaki  yatırım kararları ile oluşturacağımız tesislerle iktidarda en az 5000 kişiye de istihdamı mutlaka sağlayacağız. Her ilimizde de bunun planlamasını yapıyoruz.’ dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel  Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Zonguldak'ta parti il binasında basın toplantısı düzenleyerek gündemi değerlendirdi gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Toplantıda İl Başkanı Murat Pulat, İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, Merkez ilçe Başkanı Ebru uzun ile birlikte çok sayıda Partili yöneticiler de hazır bulundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun açıklamasında şunları ifade etti: " Biz yerel yönetim heyeti olarak Yaklaşık 17 İlimizde belediyelerimizi ziyaret ettik. Amacımız 31 Mart‘ta elde ettiğimiz bu başarıyı belediye başkanlarımıza birlikte ne noktadayız , neler yapmalıyız onlara nasıl katkıda bulunabiliriz yerelden genele bu başarıyı nasıl taşıyabiliriz bunun çalışmaları yapmak ,hem de bugüne kadar yaptıkları hizmetleri yerinde görmek ve bu başarıyı büyütmek amacıyla ziyaretlerimize devam ediyoruz ve bugün de Zonguldak'tayız .  Belediyelerimiz göreve başladığından itibaren yoğun bir çalışma çabası içerisindeler. Belediye başkanlarımız hakkında kara propaganda yapıldı ama belediye başkanlarımız yardımları en az 3-4 kat arttırdı ve bütün toplumumuzun tüm kesimleri kucaklayarak hiç kimseyi ayırt etmeden yaşam biçimi, siyasi düşüncesi, etnik yapısı hiçbir şeyi ayrıştırmadan kucakladı ve eşit hizmet götürme liyakatı önde tuttu.  Sonuçta bizim belediyelerimiz sadece partililerimize hizmet vermiyor, oy verenlere hizmet vermiyor halkın tamamını hiç kimseyi ayırt etmeden hizmet veriyor. Vatandaşımızın her geçen gün memnuniyetini arttıracağız."

ÇOK ÇALIŞKAN VEKİLLERİMİZ VAR

Zonguldak’ında sorunları var Sayın Milletvekilimiz parlamentoda ve teşkilatlarımız sahada sorunun çözümü için gayret gösteriyor. Ben çok mutluyum. Zonguldak’ımızın gerçekten iki tane çok çalışkan milletvekili var her alanda inanın Türkiye’de hem Zonguldak’ın sorunlarını hem de Türkiye’deki vatandaşlarımızın çeşitli alanlardaki sorunlarını gündeme getiriyorlar ve çözüm yollarını aktarıyorlar .Zonguldak bir işçi kentiydi emekçi kentiydi ama işsizlik her geçen gün artıyor. Artık bacalı sanayi değil bundan sonra Zonguldak'ımızda bacasız sanayinin gelişmesi ulaşım sorunun çözülmesi Zonguldak denizden yeterince istifade edemiyor. İstanbul ve Ankara ya yakın bir çok merkeze yakın ama ulaşım anlamında hala eksiklikleri var aksaklıkları var ama bunları da mutlaka inanıyorum ki geliyor gelmekte olan iktidarımızda hepsini çözüm bulacağız.

ZONGULDAK'TA 5000 KİŞİYİ İSTİHDAM EDECEĞİZ.

Zonguldak’ımıza da Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi işsizlik hat safhada ama alacağımız buradaki yatırımlarla yatırım kararları ile oluşturacağımız tesislerle iktidarda en az 5000 kişiye de istihdamı mutlaka sağlayacağız. Her ilimizde de bunun planlamasını yapıyoruz. Mersin’imizden Zonguldak’ımıza kadar Edirne’sinden Mersin’e kadar tüm alanları planlayacak tarımından sanayisinden teknolojik yatırımlarına kadar hepsini gerçekleştireceğiz .

KAYBEDİLEN BELEDİYELERİ GERİ ALACAĞIZ

Torun,” Kaybettiğimiz tüm belediyeler ile ilgili çalışma yapılıyor. %5 %10 %15 kademelendirdik oy farkıyla kaybettiğimiz tüm belediyeleri mercek altına aldık.Yeni bir model uygulayacağız çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız, çözümlerimizi anlatacağız ve mutlaka kaybettiğimiz belediyeleri fazlasıyla geri alacağız .'' dedi.
 

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER