550 HASTA TEDAVİ GÖRÜYOR

550 HASTA TEDAVİ GÖRÜYOR
gundemeregli.com-Günlük ortalama 550 hastanın tedavi gördüğü Kdz. Ereğli Diş hastanesinde özürlü ve engelli vatandaşlar içinde ünite açılıyor.

Bu konuda müjde veren Hastane Başhekimi Tuncer,  21 Doktor ile hizmet verdiklerini kaydederek, Özürlü, engelli çok yaşlı hastaların kendi ihtiyaçların karşılayamayan fobisi olan hastaların anestezi altında, hafif sedasyonla tedavi yapmak amacıyla birimi kurmak üzere olduklarını kaydetti.

Kdz. Ereğli Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Yüksel Tuncer, engelli, özürlü ve bakıma muhtaç vatandaşlar için birim oluşturma çalışmalarının başladığını belirterek, çaresiz kalan bu vatandaşların diş çekimi dahil her türlü sorununu aşacaklarını ifade etti.

  diş çektirme fobisi olanlara yönelik olarak da çalışma yapacaklarını dikkat çekerek, her türlü hizmeti vereceklerini kaydetti.

ÖZÜRLÜLERE  HİZMET VERİLECEK

Tuncer, Özürlü, engelli çok yaşlı hastaların kendi ihtiyaçların karşılayamayan fobisi olan hastaların anestezi altında, hafif sedasyonla tedavi yapmak amacıyla birim oluşturduklarını hatırlatarak şu görüşlere yer verdi:
Başlattığımız bu çalışma  1-2 ay sürer. 

24 SAAT AÇIK

Hastanede 24 saat doktor bulunduğunu da kaydeden Tuncer şunları söyledi:

B SINIFI HASTANE

Hastanenin B sınıfı bir hastane olduğunu dile getiren Tuncer sözlerini şöyle tamamladı:

  Bizim geçen yıla oranla hasta sayımız arttı. Ortalama günlük, 450 hasta gelirken şimdi 550 hasta geliyor. 21 doktor hizmet veriyor bu hastalarımıza. Bizim hastalar merkez Alaplı ve köylerden geliyor.  

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2013, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER