63 MİNİK ÖĞRENCİ HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

63 MİNİK ÖĞRENCİ HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Karadeniz Ereğli Filiz Anaokulu 2011-2012 yılsonuShow&[#]8217;u Erdemir Kültür Merkezi&[#]8217;nde gerçekleştirildi.

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen yılsonu şov&[#]8217;unda 63 minik öğrenci hünerlerini velileriyle paylaştı.

10 yılı aşkın süredir değişmeyen kadrosu ile profesyonel eğitim veren Filiz Anaokulu minik öğrencileri yıl içinde edindikleri bilgi becerilerini Erdemir Kültür Merkezinde sahnelediler. 

Filiz Anaokulu Müdürü Filiz Kılıç KUTLU Show öncesinde yaptığı konuşmada;  10 yılı aşkın bir süredir Karadeniz Ereğli&[#]8217;de hizmet veriyoruz. Her yıl öğrencilerimizin mezuniyetlerini, şölen eşliğinde, Showolarak yılsonunda sergiliyoruz. Bugünde 63 öğrencimizin yıl içinde edindikleri bilgi, becerilerini türkü, şarkı, fıkra ve skeçlereşliğinde  sizlerle paylaşıyorlar. Bugün onlar çok heyecanlılar. İlk kez sahneye çıkıyorlar ayrıca 11 öğrencimizde okulumuzdan mezun oluyor, ilköğretim birinci sınıfa başlamanın heyecanını yaşıyor.

Mezun olan öğrencilerimizi kutluyor, bundan sonraki yaşamlarının başarılarla dolu olmasını temenni ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan velilerimize de teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.

Konuşmasının ardından öğrenciler gösterileri ile velilere hem duygusal hem de keyifli dakikalar yaşattılar. Gösterilerin sonunda anaokulundan mezun olan öğrenciler velileri ile birlikte mezuniyet belgelerini aldılar. Daha sonra bütün anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri koro halinde Türkçe ve İngilizce şarkılar seslendirdiler. Gösteri Filiz Anaokulu marşı ile son buldu.

 

 

   

 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2012, 06:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER