9 Kişilik Sahne Ekibinde Yer Almayı Başardı

9 Kişilik Sahne Ekibinde Yer Almayı Başardı

Yurt dışından ve yurt içinden 700'e yakın kuaför Antalya'da düzenlenen bir organizasyonda buluştu. Kdz.Ereğlili kuaför Emrullah Çimen 9 kişilik sahne ekibinde yer almayı başardı.
Antalya Manavgat Diamond Premium Hotel'de 4 gün süren etkinlikte yurt dışından ödüller alan kuaför Osman Balcı'nın 9 kişilik sahne ekibinde Kdz.Ereğli'de uzun yıllardır kuaförlük yapan Emrullah Çimen de performansı ile beğeni topladı.

Birbirinden farklı saç modelleri hazırlayan usta eller, iki gece üst üste sahne şovları ile davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.
Ereğli'den tek katılımcı olan Hatip Caddesi'nde "Hair Artist Emrullah" isimli iş yeri sahibi Emrullah Çimen, gösterilen ilgiye de teşekkür etti.

Uluslararası bir etkinlikte Kdz.Ereğli'yi temsil etmekten büyük mutluluk duyduğunu anlatan Çimen, "4 gün boyunca Manavgat'ta Türkiye'nin ve Avrupa'nın seçkin kuaförleri katıldı. Biz de Balcı'nın 9 kişilik sahne ekibinde şovumuzla yer alma başarısı gösterdik. Çok da güzel oldu, katılım da son derece yüksekti. Bizler için de büyük bir tecrübe oldu. Bizleri bu konuda destekleyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sebahattin ozarslan
Sebahattin ozarslan - 3 yıl Önce

Emrullah Cimen seninle gurur duyuyorum helal olsun elmatepe mah aza

SIRADAKİ HABER