A´DAN, Z´YE HİZMETLER BEDAVA...

A´DAN, Z´YE HİZMETLER BEDAVA...
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık, ölüsüne saygısı olmayanın dirisine hiç olmaz düşüncesiyle hareket ettiklerini belirterek, 

 önemli müjdeler verdi.

Ölüsüne saygısı olmayanın dirisine saygısı olmaz düşüncesiyle hizmet ettiğini belirterek, cenazelerden, camilere, hastalardan, minarelere, seccadelerden, taziyeye kadar pek çok konuda hizmet vereceklerini ifade etti.

BAŞKA BELEDİYE YOK

  Cenazenin evden yada hastaneden alınmasından, taşınmasına, Kuran-ı Kerim okuyacak hocasından, mezarlık alanlarına kefeninden tahtasına kadar her şeyi biz veriyoruz. Bu hizmetler artık,   

CAMİİ YAPIYORUZ.

Bizim görevimiz sadece yol yapmak istinat duvarı yapmak, alt yapı yapmak değil. Bu hizmetleri de yapacağız.    Şuandaki şehir mezarlığı 1 yıl sonra dolacak. Bir yılda bu yeni mezarlığı hazırlayacağız, hem de tam donanımlı olarak, birde burada camii yapmayı düşünüyoruz.  Biz zengin fakir ayrımı yapmadan bu hizmetleri yapıyoruz, hayata geçiriyoruz.

  Evde bakıma da önem veriyoruz. Yatalak olan vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız. Tırnaklarına varıncaya kadar keseceğiz. Evlerinden alacağız. Sahile götüreceğiz. Çınar altında bir çay içireceğiz. Hepsini gerçekleştiriyoruz. Durumları perişan olan yatalak hastalarımız var, onlara da sahip çıkacağız.

Oturulmayacak durumda olan evler var, o evlere de Fen İşleri olarak, onarım ve akım yapıp, evleri oturacak noktaya getiriyoruz.  Çok kötü durumda .

YARDIMLAR EVDE YAPILACAK

Özel kelam müdürlüğü kimseye yardım vermeyecek, evlerini tespit edecek, gerekli tüm yardımları evlerinde verecekler.  Doğru olanda bu.

Daire Müdürlerinin de birer sunum yaptıkları törende, belediyenin hizmetleri salonda bulunanlar tarafından büyük memnuniyet yarattı.

Etkinliğe, Belediye Meclis üyeleri, daire müdürleri, oda ve dernek başkanları ile vatandaşlar katıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2013, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER