Adalet Meslek Yüksekokulu kuruluyor

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Adalet Meslek Yüksekokulu’nun kurulacağını, yeni kurulan bölümlerin eğitim vereceğini ve Devrek’teki öğrenci sayısının artacağı müjdesini verdi.

Adalet Meslek Yüksekokulu kuruluyor

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar yaptığı açıklamada;
“Ülkemizde önemli bir yere sahip Adalet Meslek Yüksekokulu’ nu Devrek’ e kuruyoruz. Rektörümüz Sayın Mahmut Özer’den aldığımız bilgiye göre Adalet Bölümü, Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programlarını içeren Adalet Meslek Yüksekokulumuzun kurulması ile ilgili senato kararı bu hafta içinde alınacaktır.
Ayrıca Devrek Meslek Yüksekokulu 2017-2018 akademik yılında İnternet ve Ağ Teknolojileri Programı, Posta Hizmetleri Programı ve Çağrı Merkezi Programlarına öğrenci alınarak mevcut 1.600 olan öğrenci sayısının 2.500’ e çıkması planlanıyor.
Bununla birlikte 2017-2018’ de eğitime başlayacak Devrek Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 4 yıllık lisans düzeyinde eğitim verecek El Sanatları Bölümü, Gastronomi Bölümü, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü, Muhasebe ve Finansal Yönetim Bölümü, Bankacılık ve Finans Bölümüne öğrenci alınacaktır.
Bu eğitim yuvalarımızdan mezun olacak gençlerimizin haktan, adaletten ayrılmadan vatanının milletinin emrinde faydalı evlatlar olarak yetişmesi arzusu ile yapılan hizmetlerin kazandırılmasında yardımlarını esirgemeyen hükumetimize, çabalarından dolayı rektörümüz Sayın Özer’ e teşekkür ediyor, Devrek için, Zonguldak ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2017, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER