ADİK GÜVEN TAZELEDİ

ADİK GÜVEN TAZELEDİ
gundemeregli.com-Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Beşiktaş Taraftarlar Derneğinin 2. olağan genel kurulu gerçekleştirildi. İki liste ile gidilen seçimlerde başkanlığa mevcut başkan Tarkan Adik seçildi.
Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneğinin 2. olağan genel kurulu Şinasibey Restauranta gerçekleştirildi. İki liste ile gidilen 305 üyenin oy kullandığı seçimlerde başkanlığa 270 üyenin oyunu alan mevcut başkan Tarkan Adik seçilirken diğer aday Bahadır Kasap ise 34 oy aldı, bir oy ise geçersiz sayıldı.


Seçim sonucunda konuşan Dernek Başkanı Tarkan Adik, derneğin bu noktalara gelmesinin kolay olmadığını özveri ile çalışan arkadaşları ile beraber mücadele sergilediklerini belirterek kendilerine destek veren tüm üyelere teşekkür etti.
Öte yandan yapılan seçimlerde oluşan yeni yönetim şu isimlerden oluştu.
Başkan Tarkan Adik, Yönetim Kurulu Üyeleri: Tuncay Karaarslan, Bahadır Yavcın, Aykut Demiroğlu, Kağan Boy, Eray İlhan, Zafer Uludağ, Özgür Turan, Hicabi Tepetam, Kemal Kurtul, Hüseyin Özkıyıcı, Sezgin Türkoğlu, Ferhat Gedik, Burak Emrah Yapıcı, Mete Özdemir, Tacettin Kenanoğlu,
Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2012, 07:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER