"Ahir Vaktimizde Hayır Duamızı Alın."

"Ahir Vaktimizde Hayır Duamızı Alın."

Türkiye Emekliler Derneği  Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Memiş, emeklilere ve yaşlılara daha çok destek verilmesi gerektiğini ifade etti.

Emeklilerin kırmızı eti unuttuğunu ifade eden Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Memiş, "Emekliler alım gücü olmadığından ancak vitrinleri seyredebiliyor, ayıptır. Beyler bizim ahir vaktimiz de hayır duamızı alın bedduamızı değil"dedi. Düzenlediği basın toplantısında emeklilerin 2020 yılında başta sağlık olmak üzere çok zor koşullar ile karşı karşıya kaldığına dikkat çeken Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Memiş, şunları söyledi:
Düzenlediği basın toplantısında emeklilerin 2020 yılında başta sağlık olmak üzere çok zor koşullar ile karşı karşıya kaldığına dikkat çeken Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Memiş, şunları söyledi: 2020 yılında başta sağlık olmak üzere çok zor koşullar ile karşılaşılmıştır. Dünyayı bir çıkmaza götüren ve her bir insanı tehdit eden koronavirüs salgını hayatı durma noktasına getirmiştir. Pandemi ile birlikte evde kal çağrılarına uyan kesimlerin başında yaşlı ve emeklilerimiz bu süreç en büyük fedakarlığı göstermiştir. Birikimleri ve özverileriyle örnek olan emeklilerimize ve yaşlılarımıza daha çok destek ve katkı verilmelidir. Emeklilerin yaşadığı sıkıntıları gidermek için emeklimizin durumlarını göz önüne alarak verilen tüfe zamları 300 liraya 16 günlük gaz alıyorsunuz emeklinin ne kadar fukaralaştığı tek bir doğal gazdan ortaya çıkar. Hani elektirij kasap manavdan şekerden çaydan kömürden emekli kasaptan 250 gram kıyma alır duruma düştü çok acı birşey emekli insan rahatlıkla gidip etini tavuğunu balığını yiyebilmeli ömrünün son dönemlerini insanca yaşamak istiyor sağlıklı beslenemeyen insan sıkıntılı hayatı olur birçok şeyi seyrediyor vitrinleri seyrederek geçiyor ayıptır beyler bizim ahir vaktimizde hayır duamızı alın."
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER