Ahmet Arı Yarın imzaya Geliyor!

Ahmet Arı  Yarın imzaya Geliyor!

Misli.com 2.lig Beyaz Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken dış transfer çalışmalarına da devam ediyor.

Kırmızı lacivertli temsilcimiz dış transferde 21 yaşındaki genç golcü Berat Vardar ve 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Şahin Terzi ile anlaşarak kadrosuna katmıştı.

Kırmızı- Lacivertli ekip şimdide herkesin yakından tanıdığı eski Süper Lig ve TFF 1. Lig oyuncusu olan 32 yaşındaki tecrübeli sağ kanat oyuncusu Ahmet Arı ile prensiple anlaşmaya vardı.  Arı, yarın Zonguldak’a gelerek kendisini kırmızı-Lacivertli yapan imzayı atması bekleniyor. 

AHMET ARI KİMDİR? 
Tecrübeli futbolcu, Bursaspor başta olmak üzere Gaziantepspor, Gaziantepspor BB, Samsunspor, Denizlispor, Karşıyaspor, Şanlıurfaspor, Altınorduspor, Menemen Belediyespor, Sivas Belediyespor, Bayrampaşaspor, Tokatspor, Diyerbekirspor ve son olarak ta Mardin  Fosfatspor’da forma girdi. 

ATTIĞI GOLLER VE OYNADIĞI LİGLER
Arı, Süper Ligde 58 maçta 3 gol, TFF 1. Lig’de 93 maçta 14 gol, 2. Lig Kırmızı Grup’ta 52 maçta 10 gol, Türkiye Kupası 22 maçta 2 gol kaydetti. Ayrıca Arı, 3. Lig 1. Grup’ta 12 maç, 3. Lig 2. Grup’ta 9 maç,  3. Lig 3. Grup’ta 8 maç, 2. Lig Beyaz Grup’ta 8 maç, Avrupa Ligi 1 maç, 2. Lig Play-off maçında da 1 kez forma giydi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER