AİLE HAYATI ÖNEMLİ

AİLE HAYATI ÖNEMLİ
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü&[#]8217;ne bağlı Aile Danışma Merkezi yeni evlenecek ve yeni evlenmiş çiftlere evlilik ve aile hayatı hakkında seminer düzenleyecek.
Bilgilendirme seminerinin Kozlu&[#]8217;nun İhsaniye Mahallesinde, 20 Haziran 2012 Çarşamba günü 14.00 ile 16.00 saatleri arasında yapılacağı bildirildi. Aile hayatı ile ilgili konularda, AEP İl Temsilcisi Ayşe Çetin, Pisikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Yavaş ve ADM Müdürü Şener Özver bilgiler verecek.
Kozlu İhsaniye Mahallesi Cengiz Topel İlköğretim Okulunda yapılacak seminere, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, mahalle muhtarları, Burhan Sağlam, ADM Müdürü Şener Özver, ADM Müdür Yardımcısı Cemal Bayraktar ve Kozlu Belediye Personelinin yanı sıra mahalle halkı katılacak.
ADM Müdürü Şener Özver, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, &[#]8220;Bu eğitimlere paralel olarak evlilik hazırlığı içinde bulunan çiftlere bilgilendirme eğitimleri bir gereksinim olarak ortaya çıkmıştır. Bakanlığın çalışmalarından önce Kozlu Belediyesi olarak biz bu yönde çalışma başlatmıştık dedi. Eğitim programı ile ilgili ön çalışmaların devam ettiğini ve bakanlığın uygun gördüğü tarihte eğitimlere başlanacağını vurgulayan yetkililer, Evlilikte iletişim ve yaşam becerileri başlığı altında aile içi iletişimin temel unsurları, sağlıklı bir evlilik ve evlilik çatışmasına sebep olan faktörlerle çözüm yolları anlatılacağı belirtildi.
Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2012, 06:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER