AK PARTİ GÖKÇEBEY’E ÇIKARMA YAPTI!

AK PARTİ GÖKÇEBEY’E ÇIKARMA YAPTI!

AK Parti İl Başkanvekili Ömer Gülay ve İl Yürütme Kurulu Üyüleri, AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Ertan Soner Kodaman’ı ziyaret etti.

AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Ertan Soner Kodaman, “Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binamız, yeni Devlet Hastanesi binamız, Gençlik Merkezi binamız Gökçebey’e kazandırıldı. Her bağlamda devletimiz yatırımlarına devam ediyor. Sayın başkanlarıma da ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Onları aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz”dedi.

AK Parti İl Başkanvekili Ömer Gülay, “Bugün planlamış olduğumuz ziyaretlerimizi yapmaktayız. Pandemiden dolayı birinci dereceden ziyaretlerimizi yapamamıştık. Artık herkes maskesiz gelebilmekte. Bu planlamayı bir ay önce yapmıştık. Geliş amacımız derecesi tanışalım sorunları yerinde dinleyelim dedik. Çözüme kavuşturmak için buradayız. İnşallah bunları daha rutin hale getireceğiz. Maalesef belediye başkanlığı seçimi kaybettik ama merkezi hükümetimizin yatırımlarıyla Gökçebeyimize hizmet etmeye devam ediyoruz. İnşallah yeni dönemde Gökçebey AK Partili belediye olacak.” diye konuştu.

Bakacakkadı’yı ziyaret…

AK Parti İl Başkanvekili Ömer Gülay ve İl Yürütme Kurulu Üyüleri ve AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Ertan Soner Kodaman, Bakacakkadı Belde Teşkilatını ziyaret etti.  Program hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2022, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER