AK Parti Heyeti Merkez İlçe Kabalaklı Köyü’nde

AK Parti Heyeti Merkez İlçe Kabalaklı Köyü’nde

AK Parti Merkez İlçe bu hafta Merkez İlçe Kabalaklı Köyü’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. 

Zonguldak Merkez İlçe Kabalaklı Köyü’nde düzenlenen programa, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Gülay, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve Yönetimi, AK Parti Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyeleri İsmail Terzi, Filiz Ünal Sarsık ve Köy Halkı katılım sağladılar. 

Vatandaşlar ile sohbet gerçekleşti. Köy muhtarı ve vatandaşların talepleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getiren köy muhtarı Yakup Avcı ve köy halkı bugüne kadar köylerine bir çok hizmet yapıldığını bu neden ile ve yaptıkları ziyaretten dolayı AK Parti heyetine teşekkürlerini ilettiler. 

Program ile ilgili değerlendirmede bulunan Merkez İlçe Başkanı Ayçiçek ‘’ Bizleri mutlu eden şey halkımız ile bir arada olmak, bugün Kabalaklı Köyü’müzde halkımız ile bir araya geldik. Çok güzel vakit geçirdik. Köyümüze bugüne kadar yapılan yatırımlar ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Bizlere ilettikleri talepler ile ilgili istişarelerimiz oldu. Bizi bugün gösterdikleri misafirperverilklerinden dolayı Köy Muhtarımız Yakup Avcı’ya, Köy Halkımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz. Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER