AK Parti Heyetinden ZES'e Ziyaret

AK Parti Heyetinden ZES'e Ziyaret

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Ereğli Spor’u ziyaret etti.

Şehit Vefa Karakurdu (Beyçayırı) Stadında bulunan kulüp binasında AK Parti heyetini ağırlayan Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Tevfik Cengiz Demirci ve Yönetim Kurulu gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi.

“Çok değerli Saffet Bozkurt başkanımız ve yönetim kuruluna bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Saffet Bozkurt başkanımız ve yönetiminin sporun ve sporcunun yanında olduğunu bizzat yaşayarak görüyoruz. Şehit Vefa Karakurdu stadındaki emeklerinden ötürü başta Zonguldak Milletvekillerimiz Hamdi Uçar, Polat Türkmen ve Ahmet Çolakoğlu’na, Ak Parti İlçe Başkanımız Saffet Bozkurt ve yönetimine herkesin huzurunda tekrardan teşekkür ediyorum. Bizlerde Zonguldak Ereğli Spor (ZES) olarak spor adına atılacak her adımda kendilerinin yanlarında olduğumuzu ve sonuna kadar desteklediğimizi belirtmek isteriz” dedi.

AK  Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ise “Zonguldak Ereğli Spor kurulduğu günden beri takip ettiğim bir takım diyebilirim. Gerek sporcu sayısı gerekse spora hizmeti ile takdir ettiğimiz bir kulüp desem yeridir. Eğitimci bir insanın kulübün başında başkan olması da ayrıca önem arz ediyor. Ereğli’deki tüm spor kulüplerine devletimiz gereken tüm desteği sağladığı gibi sağlamaya da devam edecektir. Spor tesislerinde yeniliklerimiz devam edecek. Yeni soyunma odaları ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Stadın tadilatı ve suni çiminin değiştirilmesinin yanı sıra ışıklandırılmasının yapılacak olması amatör kulüplerimizi rahatlatacaktır diye düşünüyorum. Her alanda kurumsal çalışmayı ilke edinen Zonguldak Ereğli Spor’a da çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ayrıca ziyarette Zonguldak Ereğli Sporlu Futbolcu Mert Er’in doğum günü kutlandı. Başkan Saffet Bozkurt ve ekibi oyuncuyu kutlayarak hayatında başarılar dilediler. Ziyaret hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son buldu.  


Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2021, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER