AK PARTİ, KADEMELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

AK PARTİ, KADEMELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Zonguldak’ta, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nca, başarılı görülen mahalle ve belde başkanlarına teşekkür edildiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Ramazan ayındaki çalışmaları dolayısıyla 19 mahalle ve 3 belde başkanı için tören gerçekleştirildi. Parti binasındaki törene, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Ak Parti Milletvekili Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve mahalle ve belde başkanları katıldı.

Ayçiçek: ‘Durmaksızın görevlerini yerine getirdiler’
Törende konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, “21 aydır durmayan halkımızla iç içe mahalle yönetimimiz var. Durmaksızın verilen görevleri yerine getirdiler. Her akşam evlere ziyarete gittiler. Gençlik Kolları, Kadın Kolları İl Yönetimimiz aile olarak mahallelerimizde halkımızla biraya geldiler. Bizlerde teşekkür etmek için 2023 hedeflerine yaklaştığımız süre içerisinde kendilerine yaptıkları bu hizmetlerinden dolayı kendilerine küçük bir hediye takdim etmek için böyle bir toplanı yaptık” ifadelerini kullandı.
Tosun: ‘Çok güzel çalışmalar yaptık’
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ise kadrolarına teşekkür ettiği sözlerinde şunları kaydetti:  
“Çok güzel çalışmalar yaptık. Hepiniz sahadaydınız. İftar iftar sonrası teravih teravih sonrası sahur sahur sonrası.Teşkilat başkanımız Erkan Kandemir’in de sizlere selamları var. Bu yaz döneminde yapacağımız çalışmaların planlaması gibi oldu. 2023 seçimlerinde daha diri ve daha dimdik olacağız. Yakın zamanda teşkilat başkanımız sizlerle toplantısı yapacak. Kısacası bizim bütün teşkilatlarımızın artık sahada olması en önemli çalışması olacak. 2023 de tekrar başarılı olacağız. 2023 oylarımızı arttırmak. Bu saate işinizi gücünüzü bıraktınız.”
Programın son bölümünde ise protokol üyeleri mahalle ve belde başkanlarına madenci heykeli hediye edildi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER