AK PARTİ KAHVALTIDA BULUŞTU

AK PARTİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Merkez İlçe teşkilatı, merkeze bağlı köylerin temsilcileriyle sabah kahvaltısında buluştu. Düzenlenen kahvaltıya AK Parti milletvekillerinden, Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu katıldı. Kahvaltıda köy temsilcilerinden köylerde yanlış oy kullanan ve hiç oy kullanmayan seçmenler için çalışma yapılması da istendi

Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek,

"Değerli milletvekillerim sayın il genel meclisi başkanım, bugün burada toplanmamıza vesile olan köy temsilcilerimiz. Ak parti merkez ilçenin düzenlediği kahvaltı programına hoş geldiniz ayağınıza sağlık. Ak parti ailesi olarak büyük bir ailenin mensubu olarak 2023 hedefleri bilincinde olarak değerli köy temsilcilerimizle bir araya geldik. 2023 hedeflerine ilerlemek için milletvekillerimize il genel meclisi başkanımızla siz köy temsilcilerimizle istişare ediyoruz. Sizler de ak parti davasını yücelten değerli yol arkadaşımızsınız.

Yeni yapılanma doğrultusunda köy temsilcilerimizde değişiklikler var, hayatını kaybedenler var; gani gani rahmet diliyorum.

Sizlerle kaynaşmayı sağlamak ve 2023 hedeflerini istişare etmek için bir aradayız."

İl genel meclisi başkanı Necdet Karaveli  "il genel meclisi olarak köylerde yaptığımız hizmeti muhtarlar üzerinden yapıyoruz ancak sizlerle de bir araya geliyoruz. Kıymetli başkanlarım yaklaşık olarak köylerimizde 12 bin seçmenimiz sandığa gitmiyor, 12 13 bin seçmenimiz de yanlış oy kullanıyor. Bu noktada sizin orada organize yapmanızı; özellikle bu sandığa gitmeyen yaşlı seçmenleri sandığa getirmenizi rica ediyorum. Pandemi süreci maddi olarak bizim hizmetlerimizi biraz aksattı ancak hükümetimiz güçlü, çalışmalara devam ediyoruz. Köylerimize hizmet getirmeye devam ediyoruz.

Sizlerden ricam kayıp seçmeni sandığa getirmeniz, geldiğiniz için teşekkürler." dedi.

Davetlilere konuşan Hamdi Uçar gelecek hedeflerinden bahsetti ve şu ifadeleri kullandı:

Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Çok değerli merkez ilçe başkanımıza bizi sizlerle buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Uzun bir aradan sonra teşkilat çalışmalarımızı değerlendirmek için tekrar bir aradayız. Tedbirlere uyarsak bu süreçten de çıkacağız. Salgından hep birlikte mücadele ederek kurtulacağız.

19 yıldır iktidarımızın projelerini tek tek saymaya gerek yok. Sayın cumhurbaşkanımızın liderliğindeki siyasi oluşum ülkenin makus tarihini değiştirdi. Muhalefet ne söylerse söylesin, bunların kendisine ülkesine çevresine hiç kimseye faydası yoktur. Bırakın ülke menfaatini, kendi menfaatine bile bir şey yapmamıştır.

Bizim ak parti olarak hedeflerimiz var. 2023 , 2053 gibi hedeflerimiz var. Birlikte rahmet vardır anlayışıyla bu yola çıktık.

Uzun yıllar köyde yaşamış bir kardeşiniz olarak yıllardır sıcak asfalt görmemiştik. Hizmet görmemiştik. Köylerimizin yaşanabilir yerler haline getirilmesi için gerekli yatırımları yapıyoruz.

Yerel yönetimlerin daha önce el sürmediği projeleri raflardan indirip bakanlarımızın da desteğiyle bir bir hayata geçiriyoruz.

Ahmet Çolakoğlu ise AK Parti hükümetinin hizmet götürerek güçlendiğini belirtirken şöyle konuştu:

"Özellikle şunu söylemek istiyorum. Teşkilat içinden gelen bir milletvekili olarak söylüyorum, sizlerin köylerde ne kadar zor şartlarda çalıştığınızı biliyorum. Köyde kanalizasyon yoktu, asfalt yoktu ama Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sizlere hizmet getiriyoruz. Çözüm anlamında elimizden geleni yapıyoruz. Ak parti iktidarı başladığı gün, hedefimiz 2023 dediğinde desteği halktan alıyordu. Bugün de cumhurbaşkanımızın izinde 2023 hedeflerine ileriliyoruz. Dış güçler ülkenin boynunu bükmeye çalışıyor ancak biz sizden aldığımız güçle dik duruyoruz. Dik duracağız.

Evet son zamanlarda ülkemizin sokulmak istendiği ekonomik buhrandan Cumhurbaşkanımızın sayesinde çıkacağız.

Tarih bir gün gelecek ak partiyi yazacak. Sakın biz bu kutlu davada kimiz ki? Demeyin! Sizler bu kutlu davanın gururusunuz. İleride çocuklarınız sizleri bu şerefle anacak."

Polat Türkmen ülkenin yaşadığı zorluklara ve dış güçlerin baskılarına halkın gücüyle direndiklerini ifade ederek şöyle konuştu:

"İyi ki varsınız, Allah birliğinizi dirliğinizi daim eylesin. Dünya bir buhrandan geçiyor, inşallah geçecek; bunlar ders almamız gereken hadiseler. İnşallah yaşanabilir bir dünya ve yönetimler olarak meydana getirir. Coğrafyamız deprem bölgesi... Yurdun çeşitli yerlerinde depremlerle uğraşıyoruz, Akdeniz'de Ege'de yangınlara uğraşıyoruz. Kastamonu ve Sinop'ta sel felaketiyle uğraşıyoruz.

Bu partiyi millet kurdu. Biz bu partinin sadece tabelalarını asacağız. Demişti Cumhurbaşkanı. Hala da hizmetkâr olacağız, efendi değil. Diyor

Biz Birleşmiş Milletler'de yüzlerine karşı dünya beşten büyüktür diyebiliyorsak sizlerin sayesindedir. Sizden aldığımız güçledir.

Zaman zaman bizleri sıkıntıya sokan çok olay yaşadık. Ordunun millet iradesini devirdiği karanlık zamanlardan bunları yırtıp attık, Cumhurbaşkanımızın iradesinde, sizlerin sayesinde.

15 Temmuza çıplak elleriyle direnen aziz milletimiz dünyanın bize yapmaya çalıştıklarına da boyun eğmeyecektir.

Sizlerden ricamız köylerimizde, bulunduğumuz her yerde 2023 seçimlerinin çok önemli olduğunu anlatmalısınız.

Hepinizi selamlıyorum tekrar hoş geldiniz. Cumanız mübarek olsun."

Gündem

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2021, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER