AK PARTİ KREDİ KONUSUNDA KENDİNİ SAVUNDU

AK PARTİ KREDİ KONUSUNDA KENDİNİ SAVUNDU
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediye Meclisinde yaşanan kredi görüşmelerinin yankıları sürüyor. Ak Parti grubu önceki gün meclis toplantısında yaşananlar ile ilgili olarak basın toplantısı düzenledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Çakır, ortada çelişkilerin bulunduğunu belirterek, yapılacak olan kredi taleplerinin projeler ile birlikte gelmesi halinde her zaman kabul göreceğini kaydetti.

Çakır, partisine mensup Belediye Meclis üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında önceki gün gerçekleştirilen Belediye Meclis toplantısında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Çakır burada yaptığı açıklamada,    şunları söyledi:

   şekilde geçirtirim önemli değil demişti bu aritmetiği de gördük onun akabinde ben belen sanayi esnafına söylüyorum bugüne kadar  kışla sanayisi fark etmiyor, belen sanayisi fark etmiyor 19 senedir görevde olup kışla sanayisine, belen sanayisine vs diğer yerlere en ufak hizmeti yapamayan, yapmayan bir belediyenin seçimlere son bir yıl az zaman kalmasında  

Belediye Meclis Üyeleri adına söz alan Esra Alpago ise, Mecliste çelişkiler yaşandığını kaydederek,  şunları söyledi:

 Meclis Başkanı sevgi dostluk barış diye bağıracaksınız insanları dışarıda kavga ettirecektir.

Nereye ne yapmak istiyorsa destek vermek istiyoruz. İşe siyaset üretmek adına projeleri ortaya koy, yardımcı olalım.

Herkesin bu düşünceye bakışı farklı. Dün kürsüde gaf yapmıştır.  Öyle bir kelime kullandı ki, başarısını ortaya koydu. Yaptıkları işlerle boylarıyla bakışçılarıyla dala geçerek tiye aldı. Nakit yetersizliğin giderilmesi için kredi talebi var. Ard arda projeler sıraladı. Bir sürü rakamlar sıraladı. Bu rakamları 1 yada 2 Milyon Tl yapıyor. Belen yada Kışla sanayi sitesinde 11 senedir bekleyen bu asfalt  piknik alanından, havuzdan, kaldırımlardan daha önemsiz mi? 22 Bin ton asfaltı 2013 bütçesini koyamamışlardır. Sehven hata yaptılarsa düzeltmeye hazırız. 8 Milyonla 3 tane mi,  4 tanemi, 5 tane mi yapacaksınız? Bu projeler nedir?  8 Milyon kullanacakları proje nedir? 

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2013, 13:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa
mustafa - 11 yıl Önce

hala siyaset yapmaya devam ediyorsunuz sanayi esnafı hem AKP den hem CHP den hemde şu anki belediye yöneticilerinden hizmet bekliyor bu hizmeti alabilmeleri için sizleri vekil tayin etti. hala anlayamıyorum niçin bu sanayi esnafını zor duruma sokmaya taraf yapmaya gayret ediliyor. o yada bu bahane edilip hizmeti lütfen engellemeyin saygılarımla

SIRADAKİ HABER