AK PARTİ OLARAK BİR ŞEYLER YAPIYORUZ

AK PARTİ OLARAK  BİR ŞEYLER YAPIYORUZ

AK Parti Zonguldak İl Başkan Vekili Ömer Gülay, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit ve yönetim kurulu üyeleriyle biraya geldi.

AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı  Merkez’de ziyaretlerini tamamlamasının ardından İlçelerde ziyaretlerine başladı.

AK Parti Zonguldak İl Başkan Vekili Ömer Gülay, Yürütme Kurulu Üyeleri, AK Parti  Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, “Öncelikle Zonguldak ekibimizle ve başkanımıza teşekkür ediyoruz. Dolayısıyla bu güzel atmosferde gerçekleşmiş olan ziyaretleri  tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. İlçe yönetimi olarak Çaycuma olarak biz elimizden geleni Ak Parti olarak birşeyler yapıyoruz. İster istemez bu ziyaretler hem rutindir hemde teşkilatımızı diri tutmak içindir. Zonguldak teşkilatımızın bu ziyareti bizleri onurlandırdı. Beldeleri ve belde belediye başkanlarımızı ziyaret edeceğiz. Hem orada ki çalışmaları görmüş olacağız. Hemde İl Yönetimimiz görmüş olacak”dedi.

AK Parti İl Başkanvekili Ömer Gülay ise “Ziyaretlerimizin ikinci aşamasındayız. Zonguldak Merkez ve İlçelerinde ki beldeleri ziyaret ettik. Bu ikinci ziyarette Çaycuma ve Çaycuma Beldelerini ziyaret ederek önümüzde ki günlerde de bu ziyaretlerin devamını getireceğiz. Pandemiden dolayı eksik olan kısımları tespit ederek eksikleri gidermek için buradayız. İlçe Başkanımıza teşekkür ediyoruz”diye konuştu.

Yaklaşık iki saat süren ziyaret toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

AK Parti, Çaycuma'ya çıkarma yaptı

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER