AK PARTİ TEŞKİLAT AKADEMİSİ BAŞLADI

AK PARTİ TEŞKİLAT AKADEMİSİ BAŞLADI

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı Ar - Ge ve Eğitim Başkanlığının 20 - 21 Kasım tarihlerinde düzenlediği AK Parti Teşkilat Akademisi başladı.  AK Parti Teşkilat Akademisi açılış konuşmasının ardından basını kapatıldı. Zonguldak AK Parti Teşkilatı Akademiye yoğun ilgi gösterdi. İki gün sürecek olan AK Parti Teşkilat Akademisine eski sağlık Bakanı Recep Akdağ, Murat Yılmaz, Haluk İpek, Hayati İnanç, Recep Uncuoğlu, Zakir Avşar, Abdurrahman Uzun, Yusuf Alabarda, Cihangir İşbilir, Mücahit Yanılmaz ve Muhammet Alpkent konuşmacı olarak katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Toplantı salonda düzenlenen AK Parti Teşkilat Akademisi‘ne AK Parti İl Başkanı Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, İl Başkan yardımcıları, İlçe Başkanları, ve çok sayıda partili katıldı. 

TOSUN; HEDEFE ODAKLANDIK

AK Parti Teşkilat Akademisinin açılış konuşmasını yapan ve bizlere gösterilen hedefe ulaşacağız diyen AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun; “2023 seçimlerine giden bu yolda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın liderliğinde yepyeni bir zafere koşarken ve türlü yollarla karşımıza çıkan ve bu milletin huzur ve refahına kastedenlere inat teşkilâtlarımızın daha dik ve daha azimli bir şekilde çalışmalarına devam etmesi gerekiyor. Bizler Zonguldak'ın AK teşkilatları olarak hedefe odaklandık ve " Sefer Bizim Zafer Allahındır ! " diyoruz.  2023 hedeflerimize giderken tüm teşkilatlarımızın moral ve motivasyonunu artırmayı hedefleyen AR-GE ve Eğitim'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şen ve ekibine, bizleri böylesine güzel bir organizasyonda tüm teşkilatlarımızla bir araya getirdiği için ayrıca şükranlarımızı sunuyorum.  Ayrıca programımız kapsamında belirlenen

“ BU HİKAYENİN KAHRAMANI SENSİN”

Sloganıyla beraber anlıyoruz ki ; bu salonda bulunan tüm üyelerimizin bu hedefler doğrultusunda çok büyük önem arz ettiğini anlamaktayız. Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 20 yıldır tarih yazan AK teşkilatlarımız inşallah 2023 te de tarih yazacaktır. Kadınlarımızın azmini biliyor ve  Gençlerimizin gözünde ki ışığı görüyoruz. Ve inşallah 2053 ve 2071 'de de yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendiğimiz Dava şuuruyla bizlere gösterilen hedeflere ulaşacağız. Bu duygularla tekrar hoş geldiniz diyor ve programımızın şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesin diliyorum” dedi.  AK Parti teşkilat akademisi Bartın, Karabük ve Zonguldak‘ta aynı anda başladı. Programın ilk gününde Murat Yılmaz, Haluk İpek, Hayati İnanç, Recep Uncuoğlu, Zakir Avşar, Abdurrahman Uzun partililere hitap etti. Diğer yandan programın son gününde ise Yusuf Alabalarda, Cihangir İşler, Mücahit Yanılmaz ve Muhammet Alpkent konuşmalarda bulunacak.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER