AK PARTİ´DE KRİTİK TOPLANTI

AK PARTİ´DE KRİTİK TOPLANTI
AK Parti Zonguldak  Kordinatörü ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, il başkan adaylığı için son raporunu hazırlamak üzere Zonguldak´ta.
Tunç, bugün belediye başkanları, il genel meclis üyeleri,  İl yönetim kurulu üyeleri ile bir çok partilinin il kongresi ile alakalı görüşlerini alarak, genel merkeze il başkanı adayının kim olacağı noktasında görüşlerini sunacak.
Gazetemiz Muhabirinin telefonla görüştüğü Milletvekili Tunç, il başkanın belirlenmesinde bu teşkilat yoklamasının büyük öneminin bulunduğu kaydederek,  il başkanlığı ile ilgili neticenin bir hafta içersinde netleşerek, genel merkezin aday olacak ismi Belirleyeceğini söyledi.
Tunç, Bugün partililer ile biraraya geleceğiz. İl Başkanlığı ile iligili görüşlerini alıp, genel merkeze sunacağım. Biliyorsunuz kongre 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak.  Türkiye genelinde  mevut il başkanlarının çoğunluğu ile göreve devam edeceğiz. Zonguldak içn so sözü bir hafta sonra genel merkezimiz söyleyecek dedi.
Bilindiği gibi  genel merkez, kongrelere tek liste gidilmesi noktasında yoklama yaptıktan sonra adaylık noktasında bir karar verecek. Ve açıklayacağı aday kngreye tek liste ile gidecek.
Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2012, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER