AKÇAKOCA HAMSİ FESTİVALİ!

AKÇAKOCA HAMSİ FESTİVALİ!

Akçakoca Belediyesi, ilki 2019’da düzenlenen ve pandemi dolayısıyla bir yıl ara verilen Hamsi Festivali’nin 2.’sini   12 Aralık Pazar günü gerçekleştirildi.

Karadeniz’in sevilen ismi Ekin Uzunlar’ın konser verdiği  etkinlikte Karadeniz Ereğli’de çeşitli yerlerde sahne alan ve büyük beğeni toplayan  Böceeeek Grubu da birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.2.Akçakoca Geleneksel Hamsi Festivali, Çuhallı Çarşısı’nda 12 Aralık Pazar günü gerçekleştirildi. Karadeniz Ereğli’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Böceeeek Grubu’nun da sahne alacağı Hamsi Festivali saat 14.00’da başladı.

Vatandaşların hem hamsiye hem de eğlenceye doyduğu festivalde Karadeniz müziğinin son dönemde yükselen yıldızı olan Ekin Uzunlar ve Karadeniz Ereğli’de adından söz ettiren Böceeeek Grubu sahne aldı.  Halk oyunu gösterilerinin de olacağı festivalde katılımcılara hamsi ekmek de ikram edildi

2.Akçakoca Geleneksel Hamsi Festivali, 12 Aralık Pazar günü Çuhallı Çarşısı’nda başlayacak. Konuşmaların ardından folklör gösterileri yapılacak ve hamsi ekmek ikramları gerçekleştirilecek. Saat 15.00’de Böceeeek Grubu ve 16.00’da Ekin Uzunlar sahne aldı.

Akçakoca Belediyesi, ilki 2019’da düzenlenen ve pandemi dolayısıyla bir yıl ara verilen Hamsi Festivali’nin 2.’sinin 12 Aralık Pazar günü gerçekleştirileceğini açıkladı. Karadeniz’in sevilen ismi Ekin Uzunlar’ın konser verdiği  etkinlikte Karadeniz Ereğli’de çeşitli yerlerde sahne alan ve büyük beğeni alan Böceeeek Grubu da birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek festivale  renk kattı.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER