Akdemir, fuara katıldı

7.Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumuna, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir de katıldı.

Akdemir, fuara katıldı

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Cangöz, Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğinin, 7.Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumuna katıldı.
Türkiye Belediyeler Birliği, Akdeniz Belediyeler Birliği, Çukurova Belediyeler Birliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ve destekleri ile Pyramid Group tarafından, 23-26 Mart 2017 tarihleri arasında açık kalacak olan 7.Antalya Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı bugün açıldı.
Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’ndan belediye başkanlarına kentsel hizmetler için kullanılacak her türlü araçlar, değişen ve gelişen teknolojilerin tanıtımı yapıldı.
Yerel Yönetimler Sempozyumu kapsamında gerçekleştirilecek olan programın ise Yerel Yönetimler Reformu ve AB bütünleşme süreçlerine uyum döneminde, bilgi ve tecrübe paylaşımı gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER