Akdemir, Gazipaşa'da yeniliği anlattı

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Gazipaşa Caddesi’nde başlayacak olan altyapı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Akdemir, Gazipaşa'da yeniliği anlattı

   Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, elektrik, internet, su, kanal, doğalgaz çalışmalarının başlaması ile birlikte Gazipaşa Caddesi’ndeki tüm kaldırımların yenileneceğinin müjdesini verdi. Çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi veren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir;  vatandaşlardan ve Zonguldak esnafından çalışmalar süresi içeresinde hoşgörü ve sabır istedi.

   Zonguldak’a en iyi hizmeti sunmak adına çalışmalarını plan ve program dahilinde yaptıklarını belirten Akdemir, yapmış olduğu açıklamasında şu görüşlerine yer verdi: “Uzun bir süredir Gazipaşa Caddesi’ndeki kaldırım çalışmalarının neden başlatılmadığı konusunu açıklamıştık ama, şimdi burada hep birlikte tekrar açıklama gereği duydum. Teknik arkadaşlarımız ile bugün biraradayız. Plan ve programlarımızı yaptık. Valimiz Sağolsun bu konuda Vali Yardımcımızı da görevlendirdi. Hepimiz iştiare içindeyiz. Gazipaşa tek caddemiz. Vatandaşlarımızın yoğun bir şekilde kullandığı bir yer. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın mağdur olmaması adına, çok detaylı bir program yaptık. Enerjisa, Telekom, doğalgaz, olmak üzere bütün çalışmaları yer altına aldırıyoruz.

“50 YILLIK SORUNLARI ORTADAN KALDIRIYORUZ”

     Bizde ekibimizle birlikte kaldırım yenileme çalışmalarımıza başlamış olacağız. Direkleri kaldıracağız. Hastanenin ordan, Kapuz’a kadar nasıl elektrik hatlarını yer altına aldıysak ve artık o mevkide elektrik kesintileri olmuyorsa, şimdi de Gazipaşa Caddemizde bu çalışmaları aynı anda başlatacağız. Biz 50, 60 yıllık sorunları ortadan kaldırıyoruz. Gazipaşa Caddemizi ise bu esnada trafiğe kapatmıyoruz. Emniyet Müdürlüğümüz sağolsunlar bu konuda yardımcı olacaklar. Çalışmalarımızı kaldırım üzerinden yürüteceğiz. Halkımıza da sıkıntı vermek istemiyoruz. Esnafımızdan ricamız, bu çalışmalar esnasında biraz sabır ve hoşgörü istiyoruz. Bu işin mutlaka yapılması gerekiyor. Biz de yetkili merci olarak çalışmaları aynı anda başlatmamız gerekiyor. Artık elektrik kesintisi olsun istemiyoruz. Daha önceden kaldırımlarımızın yenilenmemesinin sebebi, bu çalışmaların aynı anda yürütülmesi ve bir daha aynı masrafı yapmak istememizden dolayıdır. Bu çalışmalarımız, 2 aylık bir süreci kapsıyor. İnternet, Telekom, su ve kanalizasyon olmak üzere hepsini yenileyeceğiz. Zonguldak’ımızı güzelleştirmek adına hizmetlerimiz devam edecektir.”

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2017, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER