AKPARTİLİLER İFTARDA BULUŞTU

AKPARTİLİLER İFTARDA BULUŞTU

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından “Gönlümüz Bir Soframız Bir” adı altında iftar programı düzenlendi.

Mavi Organizasyonda gerçekleştirilen iftar programına;  AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti önceki dönem Milletvekillerinden Fazlı Erdoğan, Faruk Çaturoğlu, Hüseyin Özbakır, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Çakır, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, Belde Belediye Başkanları,  önceki dönem Belediye Başkanı Murat Sesli, bazı partili Ereğli Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, eski Belediye Meclis Üyeleri, eski İlçe Başkanları olmak üzere çok sayıda partililer katıldı.

Ezanın okunmasının ardından oruçlar açılırken, programın açılış konuşmasını AK Parti ilçe Başkanı  Saffet Bozkurt yaptı. Bozkurt konuşmasında; "Gerçekten göreve geldiğimizden bugüne kadar yaptığımız kahvaltının akabinde bugün akşam ki iftar programı gerçekten Ereğli’nin birliğinin, beraberliğinin, dayanışmasının tescili olarak bugün akşam ortaya çıkmış bulunmakta. Bu havayı doğurduğunuz için, bizleri yalnız bırakmadığınız için teşkilatım adına hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bu birliktelik, bu beraberlik sonuna kadar devam edecek inşallah Türkiye’miz hak ettiği yeri eninde sonunda alacaktır. Ereğli’miz bu konuda üzerine düşen vazifeyi fazlasıyla yerine getirecektir " dedi.

AK Parti ilçe başkanı Saffet Bozkurt’un ardından AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar açıklamalarda bulundu. Uçar yaptığı açıklamada; “Bu mübarek gecede bu atmosferi teneffüs etmek için birlikte olduk, beraber olduk ayaklarınıza sağlık Allah razı olsun geldiğiniz için, katıldığınız için, davetimize icabet ettiğiniz için teşkilatımız adına sizlere şükran ve minnet duygularımı ifade etmek istiyorum. Malum biliyorsunuz uzun zamandan sonra ilk defa pandemi bitti bitme üzere ilk defa bir araya geldik. Coşkuyla, heyecanla hep birlikte beraber olduk. Mübarek ramazan ayı içerisinde hep birlikte oruçlarımızı, ibadetlerimizi çok şükür yerine getiriyoruz, birlikte oluyoruz. Birlikte rahmet vardır, bereket vardır. Bu bereketin feyzinden nasiplenmek içinde bu yapılan etkinliklere icabet etmeye çalışıyoruz, birlikte olmaya çalışıyoruz. Hepinizden Allah razı olsun, hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından iftar programı çay sohbetinin ardından sona erdi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2022, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER