ALABAŞ İLE GÖRÜŞTÜLER

ALABAŞ İLE GÖRÜŞTÜLER
gundemeregli.com-Türkiye Denizciler Sendikası (TDS) Genel Başkanı Dr. Hasan Pekdemi, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş&[#]8217;ı ziyaret etti.
Ziyarette TDS ve GMİS yöneticileri de hazır bulundu.
TDS Genel Başkanı Dr. Hasan Pekdemi, &[#]8220;GMİS köklü ve Türkiye&[#]8217;deki işçi sınıfı adına çok önemli bir sendikal örgüt. Öteden beri GMİS&[#]8217;e bir sempatim var. Şemsi Denizer&[#]8217;in bende çok özel bir yeri var. Sendikacılığa başlamamın nedenlerinden biridir. Eyüp Alabaş ile sendikacılığın da ötesinde bir dostluğumuz var. Sendikamızı ziyaret etmişlerdi. Bizler de kendisine iade-i ziyarette bulunuyoruz. Türkiye&[#]8217;de sendikaların ve sendikacılığın ortak sorunları var. Ortak sorunların çözümü için ortak hareket etmek gerekiyor. İşçi sınıfının sorunları için görüş alışverişinde bulunacağız&[#]8221; dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş ise; &[#]8220;TDS ile GMİS arasında sıcak ilişkileri olan iki sendikadır. Geçtiğimiz Mayıs ayı içinde yapılan Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Kongresi nedeniyle İstanbul&[#]8217;da iken Türkiye Denizciler Sendikamızı da ziyaret etmiştik. Onlar da iade-i ziyarette bulunuyorlar. Biz, sendikal camia ve Türk-İş içinde en genç sendika genel başkanlarıyız. Sıcak ilişkilerimizi Türk işçi sınıfı adına geliştirmek istiyoruz&[#]8221; dedi.
TDS Genel Başkanı Dr. Hasan Pekdemi, GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş&[#]8217;a gemici düğümlerinin örneklendiği bir tabloyu hediye etti.
TDS Genel Başkanı Dr. Hasan Pekdemi, GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş ve GMİS Genel Sekreteri Behzat Cinkılıç, daha sonra Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız&[#]8217;a makamında bir nezaket ziyaretinde bulundular
Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2012, 06:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER