Alaplı-Mollabey arası yol çalışması

ZONGULDAK (AA) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı-Mollabey alternatif yolunu kısa sürede trafiğe açmak için çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü bildirdi.Çaturoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yoldaki...

Alaplı-Mollabey arası yol çalışması

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı-Mollabey alternatif yolunu kısa sürede trafiğe açmak için çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü bildirdi.

Çaturoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yoldaki çalışmaların tamamlanmasının ardından trafik akışında büyük bir rahatlık yaşanacağını belirtti.

Yaklaşık 5 kilometrelik yolda altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirten Çaturoğlu, şunları kaydetti:

"İlçemizin son yıllarda hızla gelişmesiyle birlikte araç sayısında da önemli oranda artış meydana gelmeye başladı. Mevcut trafiği rahatlatmak, çay boyunda bulunan sanayi tesislerimizin taşımacılıkta yaşadıkları sıkıntılarını çözmek, 1 beldemiz ve 25 köye ulaşımı sağlayacak olan yaklaşık 5 kilometreklik yolda alt yapı çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan Alaplı çayı üzerinde yapılacak olan ıslah çalışmaları ve yan dere bağlantıları ve menfez çalışmaları en kısa sürede başlayacak. Çayköy, Mollabey ve Çamlıbel köy yollarının bağlantıları tamamlanarak en kısa sürede yolu trafiğe açacağız."

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2018, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER