‘’ALİ BAŞKANIM GEREĞİNİ YAPMIŞ’’

‘’ALİ BAŞKANIM GEREĞİNİ YAPMIŞ’’

BAŞKAN ALAN: ‘FEVKANİ KÖPRÜSÜNÜN ALTINDAKİ ESNAFLARIN BOŞATMA İŞLEMİ İÇİN TEBLİGATLAR YARIN GİDİYOR’

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, gazetecilerle biraya geldiği iftar programının ardından açıklamalarda bulundu. Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, “Köprü altında 86 hak sahibi 96 ticaret yapan kimse var. Köprü kalktıktan sonra belli ticareteneler yapmak istiyoruz. Tebligatlar yapmaya başladık. 120 günlük süre tanıdık. Köprü Orta Doğu Üniversitesinin raporu doğrultusunda yıkılıyor. Tebligatlar yarın gidiyor”dedi.

‘Belediye Meclis ilanları gazetelerde yayınlanacak’

Rabbim niyetlerimizi kabul eylesin. Sizlerle beraber güzeldi. İki gün evdeydik. Sizlerin sevgisine laik olmak güzeldi. 3 seneyi doldurduk. O günde teklifimiz oydu. Basın mensuplarının sıkıntılarını anlatıyorlar. Elimizden geleni yapıyoruz. Bütün şehir elinden geleni yapsın. Belediye Meclisinin ilanları inşallah Mayıs’ta meclisde olacak. 

‘Aklını kalemini kiraya vermiş kişilerin aklıyla bu şehri yönetemeyiz’

O zamandan kalma çöp toplama ve araç kiralama işinden kalan bir Mevla var. 30 milyonun üzerine çıktı. İnşallah bunu da çözeceğiz. Devlette süreklilik esas Bur borcu biran önde bitireceğiz. Tez zamanda bitireceğiz. Belediye Meclis üyelerinin sırtına vuruldu diye öyle bir şey olmayacağını bilirsiniz. O haber yapan kişi kargaşa çıkarmaya çalışıyor. Eğer bizim lehimize yapılıyorsa doğru yoldayız. Aklını kalemini kiraya vermiş kişilerinin aklıyla bu şehri yönetemeyiz.

‘Lavuar alanına Mayıs’ta kazmayı vuracağız’

Lavuar alanı ile ilgili hepimizin beklentisi şu. 5 tane tarihi projeler vardı. En flaşh proje bu. Mayıs’ta ilk kazmayı vuracağız. Bende büyük sabırsızlıkla bekliyorum. ‘Fevkani köprüsü Ortadoğu üniversitesinin raporuyla yıkılıyor’ Köprü altı esnafınızla biraya geldik. Kimseyi mağdur etme gibi bir durumumuz yok. Arkadaşlarımız yerleştireceği, o arkadaşları mağdur etmeyecek şekilde ecremisini işgaliyesini düzgün yapmış. Bu arkadaşları mağdur edemeyiz. Köprü altında 86 hak sahibi 96 ticaret yapan kimse var. Köprü kalktıktan sonra belli ticareteneler yapmak istiyoruz. Tebligatlar yapmaya başladık. 120 günlük süre tanıdık. Köprü Orta Doğu Üniversitesinin raporu doğrultusunda yıkılıyor. Tebligatlar yarın gidiyor.

‘Ali Başkanım gereğini yapmış’

Ali Başkanım gereğini yapmış. Onun hareketinin üzerine bizim konuşmamız yanlış. Aynı hareket bize yapılsa bizde aynısı yapardık. ‘Uzunmehmet anıtının halka açılması gerek’ Ali Kaban Valimiz zamanında Uzunmehmet alanında ki alanı Üniversiteye devretti. Oranın hafta 2 gün oranın halkımıza açılmasını istedik. Önümüzde ki günlerde orayla ilgili net bir karar olacak. ‘Sahil projesinde az bir iş var’ Sahil projesinin çok az bir işi kaldı. TOKİ uzman arkadaşımız burada. Artık inşallah biran önce açarız. Bende bu sorudan sıkıldım.  ‘BKM’nin 40 milyon maliyet var’ Bkm’yi A’dan Z’ye revize edeceğiz. 40 milyon bir maliyet var. En kısa zamanda oraya da başlayacağız. 
 

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER