Ali Uzun, Yönetimi Kutladı

Ali Uzun, Yönetimi Kutladı

19. Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, Salih Demir başkanlığında yeni oluşturulan Zonguldakspor Yönetimi’ni kutladı, başarı dileklerini iletti. Önceki Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve ekibine Zonguldakspor adına gösterdikleri büyük özveri ve emeklerinden dolayı teşekkür eden Ali Uzun, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi : “ İlimizi spor alanında temsil eden Zonguldakspor Kulübü kongresini gerçekleştirmiş ve yeni yönetim belirlenmiştir. Salih Demir başkanlığında oluşturulan yeni kulüp yönetimine başarılar diliyorum.

Demir Ailesi geçmişten bugüne Zonguldakspor Kulubüne büyük özveri ile sahip çıkmış, bugün de kulübün sahipsiz kalmaması adına Sayın Salih Demir kulüp başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktadır. Zonguldakspor Kulübü yeni yönetiminin hedefi mutlaka 1. Lig olmalı, bunun aksini düşünmek, kulübün mevcut konumunu muhafaza etmek gibi bir niyetle yola çıkılmamalıdır. Zonguldakspor Kulübü Başkanı Salih Demir ve yönetim kurulunun, teknik ekip ve futbolcuları ile birlikte bu hedefe ulaşmak için canla başla çalışacaklarına yürekten inanıyorum.


Zonguldakspor’a ilimizi temsil ve 1. Lig yolunda başarılar diliyorum. Sayın Valimiz başta olmak üzere kulübe sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile Zonguldakspor’u şu anda bulunduğu konuma getirmek için büyük emek verip, çaba harcayan, en zor şartlarda kulübü yalnız bırakmayıp ayakta tutmaya çalışan Zonguldakspor Kulübü önceki Başkanı Sayın Süleyman Caner ve yönetimi ile trübün liderlerine ve fedakar Zonguldakspor taraftarlarına içten teşekkürlerimi sunuyorum. Zonguldak halkı ve Zonguldakspor taraftarları onların emeklerini unutmayacaktır.”

r...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER