ALTIN'DA ZİRVE!

ALTIN'DA ZİRVE!

Altın fiyatları artan dolar ile her geçen gün rekor üstüne rekor kırıyor. Gram altın, tarihi rekor seviyesinin de üzerine çıkarak 600 tl yi aştı. Fiyatlar böyle artmışken, vatandaşların aklında tek bir soru var. Peki, bu fiyatlardan altın alınır mı?

Yeni alım yapmak isteyen vatandaşlar tedirgin. ‘Bu fiyatlardan altın alırsam zarar ederim’ düşüncesi yatırımcıların içini fare gibi kemirirken, elinde altını olanlar bozdursun mu? Sorusu da çokça araştırılan konuların başında geliyor.

‘Yarın bu fiyatları bir daha göremem’ korkusu yaşayan kimi yatırımcılarsa ellerindeki altını satıp nakde mi dönsem diye merak içerisinde.

Görüşlerini aldığımız Çeyrekçi Kuyumculuk sahibi Ali Sağ ‘Ülke ekonomisinde ki dalgalanmalarla birlikte, faizin düşmesi doların çıkması altın fiyatlarında yükselişe sebep oldu. Bu durum vatandaşlarımız ve esnafımızı zor duruma sokmakta. Yılsonu 650 ya da üstü rakamlarla karşı karşıya kalabiliriz. Bu gidişat bizi de olumsuz yönde etkilemekte. Bu gün itibariyle gram altın 630 tl. Çeyrek altın 1000 tl nin üstünde seyrediyor. Temennimiz yüce rabbimizin bize yardımcı olmasıdır. Ülkemiz ve milletimiz için her şeyin hayırlısı olur inşallah’ dedi

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER