ANLAMLI KUTLAMA

ANLAMLI KUTLAMA
Çaycuma ilçesinde 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle Çaycuma Müftülüğü ve Türk Eğitim - Sen Çaycuma Temsilciliği tarafından program düzenlendi.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü nedeniyle şehitlerin aziz ruhlarına ithaf edilmek üzere Çaycuma Müftülüğü tarafından ilçede görev yapan din görevlileri Merkez Camisi´nde Kur´an okundu. Organizasyona yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ve eğitimciler, cami avlusunu doldurdular. Kur´an-ı Kerim ile başlayan etkinlik, mevlid programı, şehitleri konu alan ilahilerle devam etti. Türk Eğitim-Sen Çaycuma Temsilcisi Zerrin Güneş, Çaycuma Müftüsü Ömer Keskin hatim yapan tüm din görevlilerine teşekkür etti. Güneş, &[#]8220;Geleneksel olarak her yıl yaptığımız Şehitler Günü etkinliğimizi bu yıl, Çaycuma Müftülüğü´nün etkinliğiyle birleştirmek istedik. Çaycuma Müftümüz Ömer Keskin´in şahsında bu etkinliğe katkı sağlayan ve cüz okuyarak şehitlerimizin ruhu için hatim yapan tüm din görevlilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Biz de Türk Eğitim-Sen olarak elimizden geldiğince bu etkinliğe katkı sağlamaya çalıştık. Atalarımız Çanakkale´de 250 bin şehit verdiler ama geride milyonlarca gururlu yürek ve ay yıldızlı al bayrağımızı bizlere emanet bıraktılar. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle aziz şehitlerimizin önünde bir kez daha saygıyla eğiliyoruz. Şehitlerimize minnettarız, ruhları şad olsun&[#]8221; dedi.

Hatim duasının ardından Türk Eğitim-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği tarafından tüm şehitlerin ruhu için lokma tatlısı dağıtıldı.
Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2012, 08:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER