ANNE KEDİ VE YAVRULARI AZ KALSIN YIĞIN ALTINDA KALIYORDU!

Karadeniz Ereğli’de, deniz kenarında bulunan barakaların yıkımı sırasında moloz yığınlarının altında gizlenen anne kedi ve yavruları kurtarıldı.

ANNE KEDİ VE YAVRULARI AZ KALSIN YIĞIN ALTINDA KALIYORDU!

Zonguldak ilinin Ereğli ile Alaplı ilçeleri arasında kalan plajlar mevkisinde, içinde fuhuş yapıldığı ve uyuşturucu kullanıldığı ileri sürülen yaklaşık 12 adet çadır ve baraka yıkıldı.
Yıkım işlemi sırasında sağa-sola kaçışan çoğu yeni doğmuş kedi, zabıta ekiplerini alarma geçirdi. Dozerin altında ezilme tehlikesi geçiren yavru bir kedi, bir zabıta memurunun çabası sayesinde kurtuldu. Kediyi yakalayıp muhafaza altında tutan memur, Karadeniz Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nü arayarak destek ekip istedi.
Çok geçmeden gelen ekip, korkudan moloz yığınlarını arasında gizlenen kedileri yakalamak için çalışma başlattı. Bir yandan da yıkım işleminin sürdüğü o anlarda, uzun uğraşlar sonrasında tek tek yakalanan kediler, araçlara taşınarak belediye barınağına götürüldü. Kedileri kurtaran zabıta memuru, kedileri teslim ettiği sırada yaptığı konuşmada, “dozerin altında kalıyorlardı, zor kurtardık. Size teslim ediyorum. Artık emin ellerdeler” dedi.
Yakalanan kedilerin sağlık kontrollerinden geçirilerek sahiplendirilecekleri bildirildi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER