Annesinin hastalık dönemini kitap haline getirdi

Zonguldak Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan Emekli Şükran Balekoğ Yamak, 94 yaşındaki yaşlılık hastası olan annesi Arife Balekoğ’nun hastalık dönemini kitap haline getirdi. ‘Kurtar Beni Daa‘ isimli kitabını okuyucuyla buluşturan Şükran Balekoğ Yamak, Zonguldak’ta düzenlediği imza gününde okurlarla bir araya geldi

Annesinin hastalık dönemini kitap haline getirdi

Zonguldak Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan Emekli Şükran Belekoğ Yamak, (Ofli Balekoğ Arife) anlatımlarından yola çıkarak 94 yaşındaki yaşlılık hastası olan annesinin günlük hayatta kullandığı komik hikayeleri kitap haline getirdi.  Kurdar beni daa! isimli kitabı için Atatürk Kültür Merkezi salonunda imza günü düzenleyen Yamak, sevenlerinin karşısına çıktı. Düzenlenen imza gününde Şükran Balekoğ Yamak, imza gününe gelenlerle sohbet edip fotoğraf çektirerek kitabını imzaladı. Balekoğ Yamak’ın eşi Bedri Yamak’ta etkinliğe katıldı. Annesi Arife Balekoğ’un hikayelerini anlattığı kitabın imza gününe Zonguldaklı okurları yoğun ilgi gösterdi.

Yaşlılık hastası olan annesinin hastalık döneminde yaşadığı komik hikayeleri kitap haline getirdiğini ifade eden Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan emekli Şükran Yamak,  “Bu kitap benim 94 yaşındaki annemin yaşlılık hastası annemle ilgili annemin hastalık dönemini anlattım. Çok büyük duygu değişiklikleri oldu. Çok tatlı dilli çok zarif bir kadındı. Ama yemek yerken biraz aksi oluyor. Onunla ilgili komik hikayelerimiz var. Aslında kitap yazmak düşüncem yoktu. Yaşantımın genelinde not alırım unutulmasın diye o notları sosyal medya hesaplarında paylaşırdım annem bugün şunu dedi falan diye çok beğeni aldı devam ettik. İlla kitap olsun diyenler oldu. Sonunda kitap oldu. Bu ilk kitabım ilgi çok iyi bundan sonra başka bir proje ile sevenlerimin karşısına çıkacağım” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER