ARGE VE YENİLİKÇİ STRATEJİLERİ TESPİTİ İÇİN TSO’DA ANKET YAPILDI

ARGE VE YENİLİKÇİ STRATEJİLERİ TESPİTİ İÇİN TSO’DA ANKET YAPILDI

gundemeregli.com Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından, bölgedeki ARGEve Yenilikçi Stratejileri belirlenmesi amacıyla anket yaptırılıyor. Danışmanlıkşirketinin uzmanları tarafından yapılan anket kapsamında Zonguldak TSO YönetimKurulu Başkan Vekili Necmi Abay’ın bilgisine başvuruldu.

BAKKA’nın Uzman Danışmanlık şirketi aracılığıylayaptırdığı anket kapsamında Zonguldak’taki önde gelen kuruluşlar gezilirkenZonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nda da anket gerçekleştirildi. Danışman OyaUysal, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili NecmiAbay’dan bölge hakkında bilgi alıp hangi alanda desteğe ihtiyaç olunduğunusordu.

Yaklaşık bir saat süren görüşmede Zonguldak’ın en büyükihtiyacının girişimcilik ruhu olduğunu belirten Zonguldak TSO Yönetim KuruluBaşkan Vekili Necmi Abay, “Yıllardan beri kömüre dayalı bir ekonomi olduğundanalıp-satıcıdan öteye gidilemedi. TTK’nın küçülmesiyle zorunlu olarak arayışlarageçildi ama henüz istenen kıvamda girişimcilik ruhu oluşmadı. Bunun sağlanmasıiçin elimizden geleni yapıyoruz” dedi.    

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2014, 08:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER