Atayan, sözleşme sürecini değerlendirdi

Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan, sözleşme sürecini değerlendirdi. “Amacımız sofralarına bir dilim ekmek ve bir zeytin fazla koymaktır” dedi.

Atayan, sözleşme sürecini değerlendirdi

Atayan, “Bizde buralarda çalışan arkadaşlarımıza belli bir kazanç sağlarız. Amacımız arkadaşlarımızın sofrasına bir dilim ekmek bir zeytin fazla koymaktır. Biz burada işçilerin adına sözleşme yapıyoruz. Onların geleceği ile ilgili daha iyi yaşamaları ve rahat yaşamaları için sözleşmeler yapıyoruz” dedi.

Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan sözleşme sürecini değerlendirerek gazetemize şu bilgileri verdi:

“Zabıtada çalışan taşeron işçilerimizin sözleşmesini olumlu bir sonuç ile bitirdik. Burada tabi ki sosyal haklarında maaşlarında bir artış oldu. Dünde bir bilgilendirme toplantısı yaptık arkadaşlar ile beraber ve arkadaşlara bu toplantıda sözleşme üzerine gerekli bilgileri verdik.  Zabıtadan sonra diğer sözleşmelerde var. 11 tane sözleşmemiş daha olacak. Bunlar Bartın, Kilimli, Devrek, Çaycuma, Ereğli, Hasankadı, Perşembe, Kandilli, Gülüç, Perşembe ve Ulus belediyelerinde şunda sözleşmemiz devam ediyor. Burada tek amacımız bu sözleşmeleri masanın başında bitirmektir. Çalışan işçilerimizi enflasyonun altında ezdirmemek. Bizde belediyelerle olumlu çalışarak inşallah bundan sonraki sözleşmelerimizde bitiririz. Bizde buralarda çalışan arkadaşlarımıza belli bir kazanç sağlarız. Amacımız arkadaşlarımızın sofrasına bir dilim ekmek bir zeytin fazla koymaktır. Biz burada işçilerin adına sözleşme yapıyoruz. Onların geleceği ile ilgili daha iyi yaşamaları ve rahat yaşamaları için sözleşmeler yapıyoruz. Hedefimiz bu seneki sözleşmeleri masanın başında bitirmektir.”

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2017, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER