Atış Poligonu için ilk adım atıldı

Kdz. Ereğli İlçesinde yapılması planlanan Atış Poligonu için ilk adım atıldı.

Atış Poligonu için ilk adım atıldı

Kdz.Ereğliye bir atış poligonu yapılması için harekete geçen Kdz. Ereğli Avcılık Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği ile Kdz. Ereğli Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Derneği yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek, Balı köyünde 8 dönümlük araziye yapılması planlanan Atış poligonu ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

İlçeye bağlı Balı köyünde 8 dönümlük araziye yapılması planlanan Atış Poligonu ile ilgili eksikliklerin giderilmesi noktasında bir araya gelen AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Kdz. Ereğli Avcılık Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği üyesi Halil Bozkuş ile ilçede faaliyet gösteren 2 Derneğin Yöneticileri Alper Kaya, Fatih Demirel, Osman Yavuz, Can Karadayı ve Bedri Özkıycı, Atış Poligonunun ilçeye yapılmasının ardından avcılar ve emniyet güçlerinin büyük eksikliğinin de giderileceğini ifade ettiler.

“AMACIMIZ, BURADA SPORCU YETİŞTİRMEK”

Amaçlarının İlçeye modern bir poligon alanı kazandırıp sporcu yetiştirmek olduğunu ifade eden Bozkuş dernek yönetimi adına yaptığı açıklamada, burada sporcu yetiştirip, ilçeye, Ailelerinde gelebileceği Modern bir poligon alanı kazandırmak olduğunu söyledi.

Poligon alanı için 2 yıl önce girişimlerde bulunduklarını ve Arazinin İl Spor Müdürlüğüne tahsis edildiğini belirten Bozkuş, Bizlerde arkadaşlarımızla birlikte İl Spor Müdürlüğünün istemiş olduğu gerekli şartları yerine getirmek için bir araya geldik. Orayla ilgili neleri yapabiliriz’i konuştuk, Atış poligonu yapmak için adımımızı attık, Bu süreçte Sayın Kaymakamımız Nazım Madenoğlu’nun da bizlere çok büyük destekleri oldu. Kendilerine çok Teşekkür ediyoruz, Balı Köyü Muhtarımız Hüseyin Yılmaz’da aynı şekilde yer bulma konusunda bizlere yardımcı oldu teşekkür ediyoruz “dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 07:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER