AYÇİÇEK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı iken görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığı için başvuran Mükerrem Ayçiçek, partinin il binasında toplantı düzendi.

AYÇİÇEK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Mükerrem Ayçiçek başvuru dosyasını AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı L.Z'e teslim etti. Ardından açıklamada bulunan Ayçiçek, kendisini tanıtarak başladığı konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:
“Trabzon ailenin Zonguldak’ta doğup büyümüş, 35 yıldır ticaret yapmış, kurucu il başkan yardımcısı olarak görev yaptığım AK Parti’de aktif olarak göreve başladım. Çok güzel bir aile ortamıyla 32 aydır ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Zonguldak için Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedeflere ulaşmak için yük almak için çalışmalarımızı başarılı şekilde getirdiğimizi inanıyorum. Ama gönül rahatlığıyla biz bugüne kadar partimizi her kulvarda öncü olduk. Birlikte gönül gönüle vererek Ak Partimize şehrimizi kucaklaştırmak için elimizden geleni yaptık. Misyonu vizyonu olan partidir. Cumhurbaşkanımızı şehrimizde temsil etmeye çalıştık. 2023 vizyonuna ulaşmak için sayılı günler var. 2023 normal tarih değil. 2023 yılı ayağına takılan pranganın son halkısını koparacağımız bir Türkiye’nin dünyaya damga vuracağı tarihtir. Bizde varış diyoruz. Bende bu davanın içindeyim. Bu göreve sonucuna bakmaksızın milletvekilliği aday adaylığımı açıklamak istiyorum. Biz bu davaya gönül vermiş insanlarız. Sevmek özveriyi gerektirir. Biz bunların hepsine varız. Allah çıktığımız yolda hayırlara vesile olur. İnşallah bu yolda bizler mahcup eylemez. Biz buraya kişiler için gelmedik. İnandığımız biri var. Devleti milleti için koyduğu hedefleri var. Ankara’da Zonguldak’ta temsil etmek için elimden geleni yapacağım. Eğer listeye giremezsem 14 Mayıs akşamına kadar 5 tane isim için elimden geleni yapacağıma sizlerin huzurunda buradan söz veriyorum.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER