AZMAN VE BAŞKAN ÖĞENCİLERİ ÜCRETSİZ TAŞIYACAKLAR .

AZMAN VE BAŞKAN ÖĞENCİLERİ ÜCRETSİZ TAŞIYACAKLAR .

Karadeniz Ereğli ilçesi Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ile Umum Servis araçları Derneği’nin aldığı ortak karar doğrultusunda depremzede mağduru öğrencilerin okullarına ücretsiz taşıyacağı bildirildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 7.7. ile 7.6 lık deprem felaketi sonrasında Türkiye olarak yaraların sarılmak istendiği bugünlerde, Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ile Umum Servis araçları Derneği aldıkları ortak karar sonrasında ilçeye gelen depremzede çocukları okullarına ücretsiz taşıma kararı aldılar.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi başkanı Mehmet Azman “Ülkemizde yaşanan asrın felaketi sonrasında Kooperatif olarak elimizden gelen ne varsa yerine getirmeye çalıştık. Depremin yaralarının sarılması amacıyla da ilçemize gelen depremzede ailelerimize desteğimiz de devam ediyor. Bunun yanı sıra da Umum Servis araçları Derneği başkanımız Muhammet Başkan ile yaptığımız görüşmelerimiz sonrasında ilçemize gelen depremzede öğrencilerimizin taşımasını da ücretsiz yapacağız. Bundan sonra da gerek Kooperatif gerekse de Umum Servis araçları Derneği olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Umum Servis araçları Derneği başkanı Muhammet Başkan’da şu ana kadar kendilerine ulaşan yaklaşık 50 öğrencinin taşımasını ücretsiz olarak yaptıklarını, ilçe kaymakamlığı ile yaptıkları görüşmeler neticesinde kendilerine ulaşan öğrencilerin olması durumunda, öğrencileri ücretsiz taşımaya devam edeceklerini ifade etti.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER