BAKAN PAKDEMİRLİ SEKTÖR BULUŞMASI TOPLANTISI’NDA!

BAKAN PAKDEMİRLİ SEKTÖR BULUŞMASI TOPLANTISI’NDA!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Zonguldak’a geldi. Kent merkezindeki ziyaretlerinin ardından Bakan Pakdemirli, Sektör Buluşması Toplantısı’nda tarım paydaşları ile buluştu. Toplantıya, Bakan Pakdemirli’nin yanı sıra Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, İl Başkanı Zeki Tosun, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Varol Demirköse, Belediye Başkan Vekili Yusuf Deniz,      Bakan Danışmanı Mahmut Değirmenci, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Dr. Nevzat Birişik, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Bitkisel Üretim Genel Müdürü Dr. Mehmet Hasdemir, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Kaya Yıldız, Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Toprak Mahsülleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal, Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Harun Seçkin, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Turgay Türkyılmaz ve Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Abdülkadir Karabulut ile çok sayıda davetli katıldı. 
Açılış konuşmasını yapan Vali Mustafa Tutulmaz; “Sayın Bakanımızla ilimizle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunacağız. Burada tarımla ilgili kurumların temsilcileri yer alıyor. Problemlerin çözümü noktasında bir noktada buluşmaya çalışacağız.” dedi. 
Bakan Pakdemirli de; “Yeşilin ve mavinin, siyahın buluştuğu şehirde, Zonguldak’ta olmaktan memnuniyet duyuyorum. Yerin altı kasar üstü de önemli. Tarım ve hayvancılık da önemli. İllere gidiyoruz, Ankara’yı illere yaklaştırıyoruz. Bazı ufak tefek sorunlar Ankara’ya ulaşamadan dağ gibi büyüyor. Bunun İÇİN sizlerle bir araya geliyoruz. Sizlere Söz hakkı vererek sizleri dinleyeceğiz. Üreticimiz bizden emin olsun, iyi niyetimizden emin olsun. Problemlerin yüzde 99’una hakimiz. Gece sizin ışıklarınız açıksa bizimse açıktır. Siz çalışıyorsanız, bizde çalışırız.” dedi. 

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER