Barış Akarsu unutulmadı.

13 yıl önce Bodrum'da geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden Barış Akarsu, 41'nci doğum gününde mezarı başında anıldı. Akarsu'nun hayranları ve sevenleri şarkıcının heykelinin bulunduğu Amasra Kültür Park'ta bir araya gelmesinin ardından mezarı başında dualar ederek Akarsu'yu andı..

Barış Akarsu unutulmadı.

29 Haziran 2007'de 28'inci doğum gününü kutladıktan sonra Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 4 Temmuz günü yaşamını yitiren Barış Akarsu, mezarı başında anıldı.

Akarsu'nun yakınları ve sevenleri, şarkıcının heykelinin bulunduğu Amasra Kültür Park'ta bir araya geldi..

Parktaki Barış Akarsu heykeline siyah beyaz kurdele bağlandı. Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu ve kardeşi Nesrin Akarsu ile şarkıcının sevenleri daha sonra mezarı ziyaret ederek, dualar okud.

HER SENE İÇİM BURKULUYOR'

Oğlunun mezarı başında gözyaşlarına hakim olamayan Hatice Akarsu, "Oğlumun vefatının üzerinde 13 yıl geçti ve bugün 41'inci yaş günümüz. Her sene içim burkuluyor.

.Barış'ın sevenlerini görünce hem mutlu oluyorum hem de canım meleğimi çok özlüyorum. Ne yapalım takdiri ilahi, Allah'tan gelen her şeye razıyız..

Mekanı cennet olsun, nurlar içinde yatsın. Barış'ı sevenler ve bu yolda hep beraber yürüdüğümüz sevenlerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi..

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2020, 23:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER