BASIN MENSUPLARI, DOKTORLARDAN FAZLAYDI

BASIN MENSUPLARI, DOKTORLARDAN FAZLAYDI
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli ilçesinde 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlıkçılar, Anıt önüne tören düzenlendi.Törene basın mensupları yoğun katılım gösterirken, Katılan sağlıkçıların sayısı basın mensuplarından azdı. Törene, Kdz Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Muharrem Erdem, Kdz Ereğli Diş Hastanesi Başhekimi Yüksel Tuncer, Kdz Ereğli Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı  Sevinç Soydinç, Kdz Ereğli Hekim ve Eczacılar Odası Başkanı Selahattin Karayeğen ve sağlık çalışanları katıldı.Anıt önüne çelenk sunulup saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasının ardından  Ereğli Doktorlar ve Eczacılar Derneği Başkanı Selahattin Karayeğen bir konuşma yaptı.

Karayeğen 320 kişiye davetiye verdiğini belirterek, basın mensuplarının bile kendilerinden fazla olduğunu kaydetti.

Karayeğen, şöyle dedi:

   
Törende hazır bulunan Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Muharrem Erdem ise katılımın azlığını törenin mesai saatine denk gelmesine bağladı.
   Törene, Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Yüksel Tuncer ile Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Sevinç Soydinç ile bazı doktor ve sağlık çalışanları katıldı.
   
   


   Geçmişte insanlar önemli sağlık problemleri için Avrupa ve gelişmiş ülkelere gitme eğiliminde olurken, son yıllarda bu durum ortadan kalkmış, hatta yurtdışından hastalar ülkemize gelerek, risk derecesi yüksek operasyonlar için kendilerini Türk doktorlarına emanet etmeye başlamışlardır.

Önemi bizler için çok büyük

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Tekin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:



Hayatın her alanında olduğu gibi tıp alanında da bilimsel gelişmeler yaşanmış, yüzyıllar boyunca devam eden geleneksel tıp yöntemleri yerini modern tıbba bırakmıştır. Modern tıp alanındaki gelişmeler cumhuriyetin kuruluşu sonrası hızlı bir şekilde devam etmiştir.

 Hekimlerimiz ve tüm sağlık personellerimiz gerekli özveri ve duyarlılığı göstererek hizmete devam etmektedirler.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2013, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER