BAŞKAN BOZKURT, “İKİNCİ YÜZYIL YEREL YÖNETİMLER PROJE ÖDÜLÜ”NE LAYIK GÖRÜLDÜ

BAŞKAN BOZKURT, “İKİNCİ YÜZYIL YEREL YÖNETİMLER  PROJE ÖDÜLÜ”NE LAYIK GÖRÜLDÜ

Merkezi Ankara’da bulunan İkinci Yüzyıl Derneği tarafından düzenlenen “İkinci Yüzyıl Yerel Yönetimler Proje Ödülleri” kapsamında ödüle layık görülen Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ödülünü aldı. Başarılı belediye başkanlarının ödüllerini CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu takdim etti.

      İkinci Yüzyıl Yerel Yönetimler Proje Ödülleri töreninde konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, yerel yönetimlerin, bütün zorluklara rağmen halka hizmet etme konusunda büyük sorumluluklar üstlenerek görev yaptıklarını söyledi.

“BÜTÜN BELEDİYE BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

       Kılıçdaroğlu, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

       “Gerçekten de yerel yönetimler bütün zorluklara rağmen, zorlukları aşıp halka hizmet etme konusunda büyük sorumluluklar üstlenerek görev yapıyorlar. Bu anlayışla hareket eden bütün belediye başkanı arkadaşlarıma, hiç bir parti farkı gözetmeksizin yürekten teşekkür ederim. Çünkü belediye başkanları bulundukları beldenin aslında bütün sorunlarının kendisine yansıdığını belediye başkanları gayet iyi bilirler. Dolayısıyla bu sorunları çözmek için de olağanüstü çaba harcarlar. Bu çabayı harcarken, son derece sınırlı kaynakları olduğunu da gayet iyi biliyoruz. Belediye başkanlığı konusunda güzel çalışmalar yaptınız. Her güzel çalışmayı da takdir etmek aslında hepimizin ortak görevi olması gerekir.”

      Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt yaptığı konuşmada, ödüle layık görülmesinden duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Devrek Belediyesi’nin çalışmalarının ülke genelinde de takip ve takdir edildiğini” söyledi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER