Başkan Keleş Düzce Tso Başkanını Ziyaret Etti

Başkan Keleş Düzce Tso Başkanını Ziyaret Etti

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız, bazı yöneticilerle birlikte komşu il ve ilçelerdeki TSO Başkan ve yöneticilerini ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özkan ve Genel Sekreter Gündüz Acar ile birlikte Bolu TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Türker Ateş, Düzce TSO Başkanı Erdoğan Bıyık, Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Pazvant, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak ve Yöneticilerini ziyaret etti.
Başkan Keleş, gerçekleşen ziyaretlerde komşu il ve ilçelerdeki TSO başkan ve yöneticilerine yeni dönemde başarılar dileyerek, işbirliği içerisinde yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında istişarede bulunuldu. Ayrıca Bolu TSO Başkanı Ateş'i TOBB yönetimine girdiği için tebrik ederek, bölge için büyük kazanç olduğunu ifade etti. Keleş ziyaretlere ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Kdz. Ereğli TSO olarak bir önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de Zonguldak, ilçeleri ve komşu illerimizdeki TSO Başkan ve yöneticileri ile hep iyi ilişkiler içerisinde olduk. Bir çok kez bölgesel iş birliği yaptık. Özellikle yatırım ve ekonomi alanlarında ki iş birliğimizi artırmayı arzu ediyoruz. Kdz. Ereğli ekonomisinin büyümesi için çalışmalar yapıyoruz. Bu nedenle hem Zonguldak ve ilçeleri hem de komşu illerimizin TSO Başkan ve yöneticileri ile hep diyalog halindeyiz. Göreve yeni seçilen yada yeniden seçilen tüm TSO başkan ve yöneticilerimize bir kez daha başarılar diliyorum” dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER