Başkan Posbıyık; Bölge Gazetecileri ile Buluştu

Başkan Posbıyık; Bölge Gazetecileri ile Buluştu

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Halil posbıyık; 24 Temmuz basın bayramı etkinlikleri çerçevesinde Batı Karadeniz bölgesinde görev yapan basın mensuplarıyla Barış Plajında bir araya geldi.


Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın düzenlediği gezi programına Bartın, Karabük, Zonguldak, Düzce ve Akçakoca ilçesinde görev yapan gazeteciler katıldı.

Gazetecilere Barış ve dostluk mesajı veren Başkan Halil Posbıyık Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde çıkan yangınlardan büyük Üzüntü duyduğunu ifade etti.

Antalya’daki yangına Türkiye’deki ilçelerden İlk önce Ereğli belediyesine talep geldiğini ve iki ekip gönderdiğini ifade eden Ereğli belediye başkanı Halil Posbıyık; “ Bizi bir araya getirmek belediyemiz ve Ereğli açısından son derece önemli bir olaydı. Sizlerle birlikte olduğum için son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.Kalabalık basın grubunu buraya getirmekten dolayı tekrar çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Sizler için birkaç gündür hazırlık yapıyoruz. Sayın Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş‘ın kayınvalidesi vefat etti ve Allah rahmet eylesin.
Karadeniz Ereğli belediyesi olarak basın mensuplarını bugün ağırlıyoruz.  Bugün bir araya gelmemizin ana sebeplerinden biri 24 Temmuz basın bayramını kutlamak için plan yaptık ancak Pandemi nedeniyle bir araya gelemedik. Bugün sizler için Ereğli‘de gezi programı düzenledik ve Ereğli‘nin güzelliklerini hep beraber göreceğiz.
 

Bugün sanatçı Ozan Doğulu, gelecekti ve sizleri konserde buluşturacaktık. Ancak güneyde ormanlarımızda çıkan yangınlar ve vatandaşlarımızın şehit olması nedeniyle, aynı zamanda çok sayıda hayvanın yanması ve ülkeyi çok kötü duruma düşürmesi nedeniyle konserden vazgeçtik. Ereğli belediyesi olarak iki yangın ekibi hazırladık ve Antalya’ya gönderdik. Ereğli belediyesinin sekiz personeli şu anda Antalya’da yangın bölgesinde. Bugün sizlerle Ereğli‘de çok iyi ve hoş vakit geçirerek günü tamamlamak istiyoruz” dedi. 

Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen 24 Temmuz basın bayramı etkinliği çerçevesindeki gezi ve etkinlik programı gün boyu devam etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2021, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER